6. hislerim yanılmaz, biliyorum ben ne olduğunu.
berna %65 den %50 ye düştü omzu da sakat bu halde onu paket edemeyen zaten elenmeyi haketmiştirBerna gider bence
6. hislerim yanılmaz, biliyorum ben ne olduğunu.
berna %65 den %50 ye düştü omzu da sakat bu halde onu paket edemeyen zaten elenmeyi haketmiştirBerna gider bence
O kadarını bilemeyeceğim. Neyse, 9 yılın ardından çok az izlemiş olsam da ilk kez Survivor'ı takip ettim. İyi başlayan ama çok kötü devam eden bir sezondu. Dün dahi 2 reyting almış. Eski sezonların tadı yoktu ama nostalji yaşattı yine de. Buraya kadarmış, Survivor'ı tamamen siliyorum artık.berna %65 den %50 ye düştü omzu da sakat bu halde onu paket edemeyen zaten elenmeyi haketmiştir
acun ağlıyorO kadarını bilemeyeceğim. Neyse, 9 yılın ardından çok az izlemiş olsam da ilk kez Survivor'ı takip ettim. İyi başlayan ama çok kötü devam eden bir sezondu. Dün dahi 2 reyting almış. Eski sezonların tadı yoktu ama nostalji yaşattı yine de. Buraya kadarmış, Survivor'ı tamamen siliyorum artık.
Acun babası onun için atış mesafesini yarı yarıya kısaltmış. Hayatta elenmez.ben hala damla gider diyorum
İzlemeden emin olmayalım bence.
Elendik İsot, hemde Aleyna'ya. Göbek atabilirsin şimdi.Acun babası onun için atış mesafesini yarı yarıya kısaltmış. Hayatta elenmez.
oha halkayı ondan mı çok iyi attı 😱Acun babası onun için atış mesafesini yarı yarıya kısaltmış. Hayatta elenmez.
Keşke Damla elenseydi ya. Neyse bir dahaki hafta Aleyna istatistikte Damla’yı geçerse kazanma şansı daha da artar, bakalım.Elendik İsot, hemde Aleyna'ya. Göbek atabilirsin şimdi.
Biz elenelim diye kum torbası + küp getirmişler birde bile bile. Atış mesafeleri dahi yerinden oynatılmış.
Halka atışının çubukları da uzamış bu arada şaka gibi…oha halkayı ondan mı çok iyi attı 😱
Bende Damla'nın elenmesini istiyordum. Son zamanlarda Aleyna gözüme girmeye başlamıştı üstelik. Damla aşırı silik ama Acun abisi torpil yapmış resmen.Keşke Damla elenseydi ya. Neyse bir dahaki hafta Aleyna istatistikte Damla’yı geçerse kazanma şansı daha da artar, bakalım.
neyse Aleyna kalırsa yeni kaos loadingBende Damla'nın elenmesini istiyordum. Son zamanlarda Aleyna gözüme girmeye başlamıştı üstelik. Damla aşırı silik ama Acun abisi torpil yapmış resmen.
alamancı Berna, k9 u yolup gidiyor gözüme girdi @dreamyBende Damla'nın elenmesini istiyordum. Son zamanlarda Aleyna gözüme girmeye başlamıştı üstelik. Damla aşırı silik ama Acun abisi torpil yapmış resmen.
saloz berna merbveyi yenmek için tüm enerjisini harcadı resmen.ss
------
alamancı Berna, k9 u yolup gidiyor gözüme girdi @dreamy
Aleyna ise tam tersini yaptı. Strateji budur. 😉saloz berna merbveyi yenmek için tüm enerjisini harcadı resmen.ss
oooo geldi, kaossever teyzeOlaya gel
Olaya gel
@DarkLegenD @12.Adam @Alemdar @Hobbit @The_Erinch @kerem @Yakamoz-Asi de bernacıymışAleyna ise tam tersini yaptı. Strateji budur. 😉
oooo geldi, kaossever teyze
------
@DarkLegenD @12.Adam @Alemdar @Hobbit @The_Erinch @kerem @Yakamoz-Asi de bernacıymış
yok daha değilGeçti mi kavga
KAOS VAKTİoooo geldi, kaossever teyze
------
@DarkLegenD @12.Adam @Alemdar @Hobbit @The_Erinch @kerem @Yakamoz-Asi de bernacıymış
Ben de @Yakamoz-Asi yi yolayım bariKAOS VAKTİ
yok daha değil
Erkek avcısı kudurmuş.oooo geldi, kaossever teyze
------
Kimse Nagi Queen olamaz bu konuda ayıcık hikmete bile daldı kadın