All Star kozunu da kullandı Acun ve asla istediği oranları alamadı. Seneye 3'ün üstünü bile göremeyecek.
Hayret sen ultra zengin ve orta yaşlı erkeklere laf etmezdinAll Star kozunu da kullandı Acun ve asla istediği oranları alamadı. Seneye 3'ün üstünü bile göremeyecek.
Zenginliği geçici olan erkeklere ediyorum.Hayret sen ultra zengin ve orta yaşlı erkeklere laf etmezdin
Konuştum sana musallat olacaklarmış. Dikkat et kendine.Ölüleri rahatsız etme kabus olurlar gece uykunda
Ben onları çok yendimKonuştum sana musallat olacaklarmış. Dikkat et kendine.
173 bin mesajda kimleri yendim ben
Arka Sokaklar 1, sen 2 zaten bu alemde.173 bin mesajda kimleri yendim ben
Tek rakibim rıza babaArka Sokaklar 1, sen 2 zaten bu alemde.
@Cervantes bana laf etmişti ben Nagi 5.olur diyordum 6.olmuş sms te@xemrexxx doğru olanı yapmışsın.
Anıl ve her ne kadar sevmesem de Atakan ile Ogeday'dan önce gitmeliydi. Geç bile kaldı.@Cervantes bana laf etmişti ben Nagi 5.olur diyordum 6.olmuş sms te
Bir beni yenemedin, yenemeyeceksin de.173 bin mesajda kimleri yendim ben
Anıl hariç diğerleri boştuAnıl ve her ne kadar sevmesem de Atakan ile Ogeday'dan önce gitmeliydi. Geç bile kaldı.
Na**han onlardan daha boş ama.Anıl hariç diğerleri boştu
Dengede tutuyorum işi sıvacılar karşı kuduruklar da lazımBir beni yenemedin, yenemeyeceksin de.
17Na**han onlardan daha boş ama.
Baş kuduruk sensin, sen kendini dengede tutarsın ancak.Dengede tutuyorum işi sıvacılar karşı kuduruklar da lazımkukla gibi oynatıyorum sizi
------
17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?