Survivor All Star’ın Yayın Tarihi Belli Oldu! | TV8

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,890
Puanı
1,060
1702047747910.jpeg

Ekranların en çok izlenen yarışma programı 'Survivor'un sezonu ne zaman açacağı belli oldu!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği ve sunuculuğunu Murat Ceylan ile beraber paylaştığı yarışma programının ilk bölümünün hangi tarihte yayınlanacağını yarışmacılar Acun Ilıcalı’nın paylaştığı Instagram hikayesinden duyurdu.

'Survivor All Star 2024' ilk bölümüyle 1 Ocak Pazartesi 20:00’da TV8’de!

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Bu tarihten çok emin değilim. Yarışmacılar o gün adaya gideceklerdir yada yarışacaklardır belki ama yayınlanma sonrasında olur. Şu ana kadar hep hafta sonu başladı yarışma. Masterchef iyi Reyting alırken erken bitirilmez gibime geliyor

• Beğendim
Başladığı gibi bitmesi dileğiyle.

Umarım seyirci gereken cevabı yine verir de tarihin tozlu raflarına gönderilir biz de kurtuluruz sürekli aynı şeylerin ısıtılıp ısıtılıp önümüze konmasından.

• Beğendim
Pazar 19:30’da takımların seçileceği özel bölümüyle ekranlara gelecekmiş. :A

Reklam anlaşmaları nedeniyle yılın ilk günleri Masterchef bile yayınlanmıyordu o yüzden Survivor'ın da başlayacağını sanmam belki hafta sonuna denk gelmesini de hesaba katarsak 6-7 Ocak gibi sezonu açabilir.

Bu tarihten çok emin değilim. Yarışmacılar o gün adaya gideceklerdir yada yarışacaklardır belki ama yayınlanma sonrasında olur. Şu ana kadar hep hafta sonu başladı yarışma. Masterchef iyi Reyting alırken erken bitirilmez gibime geliyor

Başladığı gibi bitmesi dileğiyle.

Umarım seyirci gereken cevabı yine verir de tarihin tozlu raflarına gönderilir biz de kurtuluruz sürekli aynı şeylerin ısıtılıp ısıtılıp önümüze konmasından.
Kraliçe geliyor çekilin yoldan :A :A @Angelica @Carpe Diem @Emre Ozansoy @cookies @Yakamoz-Asi @ozmoturk

Eskiden haftada 2 gün maksimum 3 saatten 3 ayda biten yarışma şimdi haftada en az 6 gün, 4 saate yakın sürüp 6 ay sürüyor 🙂

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
Acun daha yılın ilk günü gol istiyor, çok acıkmıṣ reytinge belli. :D

• Güldürdün
Reactions: Hazem