Survivor All Star'ın Şampiyonu Belli Oldu!

Cok yazik.. Cok cok yazik.. Merve kesinlikle hakediyordu..

Hmm öyleydi demek.
)) İşim gücüm yok haftanın 7 günü Survivor mı izleseydim.
Acuna elini veren kolunu kurtarmıyor bilmiyon mu

Cok yazik.. Cok cok yazik.. Merve kesinlikle hakediyordu..
Hepsini yenip finale çıkan kim Turabi istatistiklerde kim 1.Turabi.Dobra dürüst kim Turabi

Mervenin babası orda Turabiyi yerin dibine batırdı eee halkta tokadı vurur işte

tebrikler @Maskeli Fedai

ayy biliyorsun ben bu turabi denen adamdanda haz etmiyorum ama mervenin kazanmasını hiç ama hiç istemiyordum bir çok defa söyledim kesinlikle merve kötü bir insan hatta çok kötü bir insan birkaç kez survivora bakmamla bunu hemen anladım ben kız demeyede bin şahit ister tipi konusmaları hal ve haretleri sokak serserisinden farkı yok arabayıda zaten haksızlıkla kazanmıştı ailesi desen zaten tencere kapak aile olarak kötü saygısız bir aile olduklarınıda anlamış oldum merveninde kimlere çektiği belli olmuş oldu sporculuk ruhu diye birşey zaten yok kızda sporcu ahlaklı olur kısaca merve kazanıcağına turabi kazansın diyordum böylesi daha iyi oldu bencede

Beni de ilgilendirmiyor zaten, ilk mesajımda da bunu yazmışım. Ama Turabi striptizclik yaptığını söylesene onu destekleyen kesmin büyük çoğunluğunun da desteklemeyeceği çok açık bence.

Beni de ilgilendirmiyor zaten, ilk mesajımda da bunu yazmışım. Ama Turabi striptizclik yaptığını söylesene onu destekleyen kesmin büyük çoğunluğunun da desteklemeyeceği çok açık bence.
Striptizcilik yaptığını herkes biliyor herkes
Biz ona rağmen seviyoruz

Üstelik o striptiz de değil dansçı adam çıkar direğe de dansını eder ne var bunda.Elin ünlüsü filmlerde dizilerde açık sahnelerde oynar o ünlüyü hepiniz seversiniz Turabi bir direk dansı yaptı diye hemen kötüleyin babam kötüleyin.Kaldı ki striptizcilik survivorla alakası yok.

Ben şu an İstanbuldayım ve Merveye 10 tane oy göndermiştim. Ama malesef herkes onun acitasyonlarına geldi yine.

Bütün sene herkese hakaret eden, küfür eden, ikiyüzlü, sahtekar adam finalde dut yemiş bül bül oldu.

Mervenin babasının da kızını övmek için konuşmaları da onlara çanak tuttu. Kardeşi de Turabiyi acındırdı, annesi ağladı. Yahu oturdukları semti gördük, maşallah, gecekondu desen değil, resmen rezidanstda oturuyorlar, 1.000.000+araba aldı, hala mı fakir bu?

Mervenin babasını anlıyorum. Tabii ki kızını koruyacak, başkalarına itici gelebilir ama o da baba sonuçta.

Ben Mervenin yerinde olsam Rio'ya da katılmazdım...

Ar yu veri rich men ?

Cidden ne bu zenginlik boyle bi sms 1 mi 2 tlmi neydi

10 tane verilir mi

@Maskeli Fedai diyorsun ya hani Turabi dişiyle tirnagiyla finale çıktı diye geçen seneyi izlemedin sen galiba.Dişiyle tirnagiyla Merve ve Gökhan Turabi yi yendi ve Gökhan çıkmıştı finale.Yani oryantel Turabi hak etmedi ama siz işinize geleni görüyorsunuz.
Kıyamet işte böyle kopmaya başlayacak. Türkiye böyle giderse bu yüksekten dibe vurur o zaman da Recep Tayyip gibi Merve gibi bu ülkeyi onurlandiranlari da mumla ararız.

Bir seyi daha unuttun Sokakta Ingilizce öğrenmis

@berkann striptiz yapmış ama asıl işinin direk dansçı olduğunu söyleyerek kim kandırdı seni ve bir çoğunu.
Striptiz sorusu sorulduğunda kendisi kızardı ve mahçup oldu çünkü bir anlık bir çılgınlıkla yapılmış bir olay. 30 yıllık hayatında 5 dakika giydiği elbise ve çıktığı direk onu Striptizci yapmaz.

Şu striptiz olayı gerçekten saçma bir yere gidiyor. Survivor yarışmasında gençlik hatalarının konuşulması saçma çünkü.

Merve nin babasının konuşmasını yeni izledim 10 dakika. Eğer dün canlı izleseydim hayatımda hiç yapmadığım şeyi yapar ve TV de bir yarışmaya para kazandırırdım sms ile. Kesinlikle Turabi'ya atardım, sırf o şov yapan elemanın inadına!

Övdü de övdü bu ne kibir? Yok herkesin harcı değilmiş, yok evi satmışmış, yok Time a çıkmışmış! yok sizi temsil etmişmiş. Yahu sen kimsin? Sinirimi bozdu resmen, anladık sosyete takımısınız ama herkes haddini bilmeli!

Bi Merve nin ailesine bakıyorum, havalar havalar. Bir de Turabi nin ailesine bakıyorum, gayet normal bir Anadolu ailesi.

Olay nedir, ne olacaktı bilmiyorum ama bence bu adamın konuşması yarışmayı kaybettirdi kızına. Kimse böyle havalı ve kibirli lafları sevmez.

@*YıldırıM* olayın kıyametle ne alakası var.Halk kendisinden birini yapar 1. Kendisine tepeden bakan kibirli ve egoist insanları 1.yapmaz.Ha dun Merve baya bir öndeydi ta ki babasının milli duyguların somurerek ajitasyon yapacağı yere kadar oradan sonra Turabi farkı baya bir kapatti ine geçti.Turabinin ailesi son derece mutevaziykrn Mervenin ailesi kibirin esiri oldular siz kimsiniz ki bizi temsil ediyorsunuz.

Mervenin babasına çektiği belli oldu onun gibi insanlara tepeden bakan biri olduğu ortaya çıktı.Kardeşi zaten ona buna küfür eder.Merve gibi egoistler 1.olamaz

Ben işinin ne olduğunu bilmiyorum, işi de ilgilendirmez beni. İster direğe çıksın, ister başka bir şeye. Bunu eleştirmediğimi de ilk mesajımda belirtmiştim zaten. Kaç mesaj oldu hala aynı şeyi yazmak zorundayım.

Enteresan bir gençlik hatasıymış diyelim o zaman.

Orası Survivor olduğu için hızını, becerisini, konuştuklarını, yaptıklarını eleştirin ama Survivor dışındaki hayatının bu denli ön plana çıkmasından rahatsızdım ve hala olmaya devam ediyorum.
Zaten kimseyi ilgilendirmemesi lazım. Acun gibi futboldan örnek veresim geldi ama vermeyeceğim.
Yani her konuyu kendi mevzusunda eleştirmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum.

O enteresan dediğin şeye de cevaplar verdim bir çok kez. Dansçı bir adam olduğu için bu tarz şeylerin onlar için normal karşılanacağını düşünüyorum. Bir çok kez filmlerde erkek striptizci görmüşlüğüm var. Bu adamda yurt dışında yaşadığı için bazı şeyleri göre göre bize göre enteresan olan durumlara alışmış. Dansçı olduğu için zaten garipte gelmiyordur.
Gibi gibi durumları kendine empati ettiğin zaman çokta enteresan gelmez.

Çok sevindim yanlız ben hayatımda Mervenin babası kadar içi kin dolu nefret kusan bir adam görmedim iyi kapak oldu kendilerine.
Babasına bak kızını alma..

Survivor'da olsalar da sonuçta bir grup insan ve hepsinin farklı karakterleri var. 130 gün izlediğimiz adamları oyun becerileri dışında da yorumlamak bence haklı bir davranış. Zaten Turabi, oyun performansı olarak diğerlerinden öndeydi ki oyunlarla finale çıktı.

Turabi, ne kadar mağdur ne kadar ihtiyacı olursa olsun striptiz yapmayacak bir adam görünümü çizdi/çiziyor. Hep kendi aile yapısının böyle bir şeye izin vermeyeceği şeklinde konuşuyor. Zaten böyle bir görüntü çizmeseydi; kendisi ile çelişmez ve ben de ikiyüzlü demezdim.

Ama tabi gençlik hatası diyorsun, olabilir.

Neyse ya, yeter artık bu kadar Survivor muhabbeti.

Kimse kusura bakmasın üstüne de alınmasın çünkü eleştireceğim şahıs 2 yılda 1 trilyon kazandı gariban falan değil.

Sen vurursun dikiş atarlar ben vururum toprak atarlar gibi bir sürü kamyon arkası sözler ezberlemiş sözde Anadolu delikanlısının 2 yılda 2 şampiyonluk yaşaması komedidir bu adama sempati besleyenlerle empati kurmak istiyorum ama 1-2 dakika sonra gülme tutuyor kimse de kusura bakmasın lütfen ama yiğidi öldür hakkını yeme 2 yıldır izlemiyorum ama okuduğuma göre oyunlarda gayet iyiymiş ne diyelim.

Turabi'nin 1 milyon kazandığı bir ülkede güçlü kalamıyorum....