Hmm öyleydi demek.O yüzden degildi yav @mrt-06 adam açıkça neysem oyum dedi.Turabinin genel tavırları iste ilk haftalar agrasiftir sonra sempatiklesir.Survivorun tamamını izleyip yorum yapaydin keske
Hmm öyleydi demek.O yüzden degildi yav @mrt-06 adam açıkça neysem oyum dedi.Turabinin genel tavırları iste ilk haftalar agrasiftir sonra sempatiklesir.Survivorun tamamını izleyip yorum yapaydin keske
Acuna elini veren kolunu kurtarmıyor bilmiyon muHmm öyleydi demek.)) İşim gücüm yok haftanın 7 günü Survivor mı izleseydim.
Hepsini yenip finale çıkan kim Turabi istatistiklerde kim 1.Turabi.Dobra dürüst kim TurabiCok yazik.. Cok cok yazik.. Merve kesinlikle hakediyordu..
Beni de ilgilendirmiyor zaten, ilk mesajımda da bunu yazmışım. Ama Turabi striptizclik yaptığını söylesene onu destekleyen kesmin büyük çoğunluğunun da desteklemeyeceği çok açık bence.
Striptizcilik yaptığını herkes biliyor herkesBeni de ilgilendirmiyor zaten, ilk mesajımda da bunu yazmışım. Ama Turabi striptizclik yaptığını söylesene onu destekleyen kesmin büyük çoğunluğunun da desteklemeyeceği çok açık bence.
Ar yu veri rich men ?Ben şu an İstanbuldayım ve Merveye 10 tane oy göndermiştim. Ama malesef herkes onun acitasyonlarına geldi yine.
Bütün sene herkese hakaret eden, küfür eden, ikiyüzlü, sahtekar adam finalde dut yemiş bül bül oldu.
Mervenin babasının da kızını övmek için konuşmaları da onlara çanak tuttu. Kardeşi de Turabiyi acındırdı, annesi ağladı. Yahu oturdukları semti gördük, maşallah, gecekondu desen değil, resmen rezidanstda oturuyorlar, 1.000.000+araba aldı, hala mı fakir bu?
Mervenin babasını anlıyorum. Tabii ki kızını koruyacak, başkalarına itici gelebilir ama o da baba sonuçta.
Ben Mervenin yerinde olsam Rio'ya da katılmazdım...
Bir seyi daha unuttun Sokakta Ingilizce öğrenmisBen şu an İstanbuldayım ve Merveye 10 tane oy göndermiştim. Ama malesef herkes onun acitasyonlarına geldi yine.
Bütün sene herkese hakaret eden, küfür eden, ikiyüzlü, sahtekar adam finalde dut yemiş bül bül oldu.
Mervenin babasının da kızını övmek için konuşmaları da onlara çanak tuttu. Kardeşi de Turabiyi acındırdı, annesi ağladı. Yahu oturdukları semti gördük, maşallah, gecekondu desen değil, resmen rezidanstda oturuyorlar, 1.000.000+araba aldı, hala mı fakir bu?
Mervenin babasını anlıyorum. Tabii ki kızını koruyacak, başkalarına itici gelebilir ama o da baba sonuçta.
Ben Mervenin yerinde olsam Rio'ya da katılmazdım...
Ben işinin ne olduğunu bilmiyorum, işi de ilgilendirmez beni. İster direğe çıksın, ister başka bir şeye. Bunu eleştirmediğimi de ilk mesajımda belirtmiştim zaten. Kaç mesaj oldu hala aynı şeyi yazmak zorundayım.@berkann striptiz yapmış ama asıl işinin direk dansçı olduğunu söyleyerek kim kandırdı seni ve bir çoğunu.
Striptiz sorusu sorulduğunda kendisi kızardı ve mahçup oldu çünkü bir anlık bir çılgınlıkla yapılmış bir olay. 30 yıllık hayatında 5 dakika giydiği elbise ve çıktığı direk onu Striptizci yapmaz.
Şu striptiz olayı gerçekten saçma bir yere gidiyor. Survivor yarışmasında gençlik hatalarının konuşulması saçma çünkü.
Ben işinin ne olduğunu bilmiyorum, işi de ilgilendirmez beni. İster direğe çıksın, ister başka bir şeye. Bunu eleştirmediğimi de ilk mesajımda belirtmiştim zaten. Kaç mesaj oldu hala aynı şeyi yazmak zorundayım.
Enteresan bir gençlik hatasıymış diyelim o zaman.
Survivor'da olsalar da sonuçta bir grup insan ve hepsinin farklı karakterleri var. 130 gün izlediğimiz adamları oyun becerileri dışında da yorumlamak bence haklı bir davranış. Zaten Turabi, oyun performansı olarak diğerlerinden öndeydi ki oyunlarla finale çıktı.Orası Survivor olduğu için hızını, becerisini, konuştuklarını, yaptıklarını eleştirin ama Survivor dışındaki hayatının bu denli ön plana çıkmasından rahatsızdım ve hala olmaya devam ediyorum.
Zaten kimseyi ilgilendirmemesi lazım. Acun gibi futboldan örnek veresim geldi ama vermeyeceğim.Yani her konuyu kendi mevzusunda eleştirmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum.
O enteresan dediğin şeye de cevaplar verdim bir çok kez. Dansçı bir adam olduğu için bu tarz şeylerin onlar için normal karşılanacağını düşünüyorum. Bir çok kez filmlerde erkek striptizci görmüşlüğüm var. Bu adamda yurt dışında yaşadığı için bazı şeyleri göre göre bize göre enteresan olan durumlara alışmış. Dansçı olduğu için zaten garipte gelmiyordur.
Gibi gibi durumları kendine empati ettiğin zaman çokta enteresan gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?