Survivor All Star'ın Şampiyonu Belli Oldu!

televizyon kariyeri bu yarışmayla biter artık turabinin :)

alll bakalım sana hediye :D beni beğenmezsin ama Harun da sana kıyak geçer 😎 @Maskeli Fedai

ed-horz.jpg

berbat sezonun berbat sonu
hasan elendikten sonra bitmişti zaten gerçek şampiyon hasandır

Tebrikler Turabi'ye. Hak etmedi desem yalan olur. Oyun performansı olarak Hilmicem ve Turabi diğerlerinden sıyrılıyordu zaten.

Ama Turabi'nin hep adamlıktan bahsetmesi bana ikiyüzlülük olarak geliyor. Hayatının bir bölümünde striptizcilik -böyle bir kelime var mı bilmiyorum.- yapmışsın. Ben Turabi'yi striptizcilik yaptı diye yargılamıyorum ama bundan hiç bahsetmemesi bana ikiyüzlülük olarak geliyor. Bunu açıklasa onu destekleyen insanların desteklemeye devam etmeyeceği çok açık, maalesef.

Bu arada Genel Yorum Konusu'na yazmayı unuttum. Finalde, canlı yayında Turabi ve Bozok'un, Hakan'ın üstüne hala gidiyor olması iğençti. Ve tüm bunlara -seyircinin ve diğer yarışmacıların iğrenç kahkalarına rağmen- Hakan'ın medeniyetini koruyarak çok olgun bir cevap vermesi takdire şayandı. Gözünüzü kapatıp hangisinin 40 küsür yaşında bir baba olduğunu söylemeniz istense birçok kişi Hakan'ı söylerdi.

Sonunda bitti de kurtulduk Survivor geyiklerinden. İkisini de bilmem ama Turabi daha sempatik gelmişti bana, öbür sosyete kılıklı insanlardan. Halktan birinin kazanması her zaman en iyisidir. Yalnız şu Turabi Turabi Merve Merve diye karşılıklı tezahürat yapanlara da imrenmemek elde değil, bütün dertleri boş bir eğlence olmuş helal olsun. :)
halktan insana for geçen sene 500 bin almış 60-70 binlik arabayı da kazanmış :) kaç yılını yurtdışında geçirmiş :) striptiz direklerine çıkmış maşallah halka çok yakın bir insan bizim halk hep bunları yapar :) neyse turabi halktan adam içimizden biri numarasını iyi yapmış bu mesajdan anladık bunu :D

Yarışmaya nadiren bakıyordum da bu adam bana hep itici geliyordu hareketleri falan ergen gibi, sanki bir tek bu oyun kazanıyor. Dominik'i ben yarattım havasındaydı. :)

Neyse tebrikler. :)

Gerçek şampiyon Hasan mi hahahaha :F

Dedikodu da şampiyon oldu :A
dua ette acunun oyunlarıyla finale çıkmadı yoksa finalde 5 hafta üst üste tokatladığı gibi tokatlayacaktı camoka

efendiliğiyle adamlığıyla dürüstlüğüyle gücüyle halkın takdirini en çok kazanan kişi hasan olmuştur NET

Turabinin olmasına sevindim :) en azından o burnu havada, dünyayı ben yarattım gibi duran merve olmadı.

@Maskeli Fedai aga hadi iyisin eninde sonunda şampiyon yaptın adamını :) @sokak sanati sende çok uğraşmıştın emeğinizin karşılığını aldınız :)

İlk başta çok uğraşmıştım hatta baya gözü kararmıştim ama sonra sakinleştim.:D sonlara doğru zaten Turabi sakinleşti oda bizi rahatlattı. :Z Çok teşekkürler @papuleo

2. Kez bu kadar gerilim yaşamıştım. Çok tatlı öpüyor sonu. İnanılmaz mutlu oldum.:Z

Fakir olanlar sms atmasın.
Temizlikçi biri oğluna alacağı yemek parasini bana sms atmış diye millete kendini acındıran biri şampiyon oldu.
Neyse artık o parayla bir dans clup açar direklerde sallanmaya devam eder o meşhur mayosu ile.
Türkiye yazık ki adam olarak bu direkçiyi 1. yaptı.

@mrt-06 Turbo hicbir zaman öyle şeyler yazmadı.Kaybettiği arkadaşına canın sağolsun dedi

@berkann Turabi nin yaptığı şey beninzerre ilgilendirmez .Adam duygu sömürüsü yapmamak için oylama bittikten sonra doğum günüm dedi

televizyon kariyeri bu yarışmayla biter artık turabinin :)
Acun bırakır mı cidden en en kötü Ütopya'ya alır. :F
@mrt-06 Turbo hicbir zaman öyle şeyler yazmadı.Kaybettiği arkadaşına canın sağolsun dedi

@berkann Turabi nin yaptığı şey beninzerre ilgilendirmez .Adam duygu sömürüsü yapmamak için oylama bittikten sonra doğum günüm dedi
Sırf bu yüzden uyarı almadı mı bu adam nasıl yapmadı. :)

O yüzden degildi yav @mrt-06 adam açıkça neysem oyum dedi.Turabinin genel tavırları iste ilk haftalar agrasiftir sonra sempatiklesir.Survivorun tamamını izleyip yorum yapaydin keske