Hayırlı olsun aga.İlk kez yorum konusu actim umuyorum olmustur
@Yiğitt @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @ABAY_06 @Maskeli Fedai @vadikızı @Forumdash @beyazsoy @Doğu @HachiKo @sokak sanati hepinizi bekliyoruz![]()
Olur aga neden olmasın@Bully dogru söylüyorsun aga acemilik var tabi biraz o dediklerini eklesem olmaz mı simdi![]()
Hayırlı olsun.İlk kez yorum konusu actim umuyorum olmustur
@Yiğitt @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @ABAY_06 @Maskeli Fedai @vadikızı @Forumdash @beyazsoy @Doğu @HachiKo @sokak sanati hepinizi bekliyoruz![]()
Aynen biliyorum ben de gördüm.Facebook'ta Hakan Hatipoğlu'nun Survivor grubunun kurucusu Selim Küçük diye bir kardeşimiz vardı belki hatırlarsın. Babası şehit olmuş şimdi duydum çok üzüldüm.. @Bully
Geçen sene çok uğraşmıştık birlikte Hakan Abi için. Ankara saldırısında vefat etmiş babası. Ben de bugün öğrendim. İnanamadım şok oldum.. Mekanı cennet olsun çok acı bir durum..Aynen biliyorum ben de gördüm.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bire bir konuşmuşluğum yoktu ama mesaj attım kendisine. Gencecik yaşta babasız kaldı. Biz ne desek boş gerçi ateş düştüğü yeri yakıyor..