Survivor 8. Bölüm Yorumları

eskici

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,264
Puanı
1,060
Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor'un yeni bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

@Bully dogru söylüyorsun aga acemilik var tabi biraz o dediklerini eklesem olmaz mı simdi :D

@Bully aynen aga bakayim bulursam resim ekliyim bari :D

@Harunnn60 sagol :D fragman konularinin ardindan yorum konusu da acayim dedim bari :D

Facebook'ta Hakan Hatipoğlu'nun Survivor grubunun kurucusu Selim Küçük diye bir kardeşimiz vardı belki hatırlarsın. Babası şehit olmuş şimdi duydum çok üzüldüm.. @Bully

Facebook'ta Hakan Hatipoğlu'nun Survivor grubunun kurucusu Selim Küçük diye bir kardeşimiz vardı belki hatırlarsın. Babası şehit olmuş şimdi duydum çok üzüldüm.. @Bully
Aynen biliyorum ben de gördüm. :( Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bire bir konuşmuşluğum yoktu ama mesaj attım kendisine. Gencecik yaşta babasız kaldı. Biz ne desek boş gerçi ateş düştüğü yeri yakıyor..

Aynen biliyorum ben de gördüm. :( Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bire bir konuşmuşluğum yoktu ama mesaj attım kendisine. Gencecik yaşta babasız kaldı. Biz ne desek boş gerçi ateş düştüğü yeri yakıyor..
Geçen sene çok uğraşmıştık birlikte Hakan Abi için. Ankara saldırısında vefat etmiş babası. Ben de bugün öğrendim. İnanamadım şok oldum.. Mekanı cennet olsun çok acı bir durum..

Reklam arasında haber verin buradan yabancı müziğe oy vermeyenleri ıskalayayım.:A