Maskeli Fedai
Favori Üye
Aslandir adamimSeninki bu yarışmada 2-3 kişiyi falan diskalifiye ettirecek gibi.![]()
Aslandir adamimSeninki bu yarışmada 2-3 kişiyi falan diskalifiye ettirecek gibi.![]()
O gitsin zaten asıl.![]()
Çok pis kışkırtıyor milleti tam goygoycu.Aslandir adamim![]()
Diskalkfiye candir
![]()
Sonuna kadar Semih Serkay cok olduİlk fragman ikincisinin yanında devede kulak kalır arkadaşlar, akşam bomba bir bölüm bekliyor bizleri.
@eskici @Mr.At @Harunnn60 @EFE UYSAL @HachiKo @sokak sanati @Billy Kane @MayısKralı @Forumdash @Maskeli Fedai @GunesinOglu @dosimosi @vadikızı @beyazsoy
@ABAY_06 seni de bekleriz akşam.![]()
Semihin taktiğidir sessiz kalip karsisindakini sinirlendirirÇok pis kışkırtıyor milleti tam goygoycu.Efecan dengesizi Zafer'i ittirmiş zaten Semih'e kafa göz dalmasa iyi.
![]()
Semih vursa birtaneSemihin taktiğidir sessiz kalip karsisindakini sinirlendirir![]()
lan kulağım gitti 😡😡 fos bu fragman da fosİlk fragman ikincisinin yanında devede kulak kalır arkadaşlar, akşam bomba bir bölüm bekliyor bizleri.
@eskici @Mr.At @Harunnn60 @EFE UYSAL @HachiKo @sokak sanati @Billy Kane @MayısKralı @Forumdash @Maskeli Fedai @GunesinOglu @dosimosi @vadikızı @beyazsoy
@ABAY_06 seni de bekleriz akşam.![]()
Biliyorum Semihten nefret edilmirmi be yakıştıramadım sana Serkay gününü görecekBen izlemiyorum.Semih'ten nefret ediyorum zaten.
![]()
Biliyorum Semihten nefret edilmirmi be yakıştıramadım sana Serkay gününü görecek![]()
![]()
Serkay mı daha iyi güldürme beniBen izlemeden nefret ediyorum. Her halde izlesem fena sallarim.Serkay daha iyi.
Serkay mı daha iyi güldürme beni![]()
![]()
Efecanla birlik olmuşlar uraşıyorlar Semihle sonları çok kötü olacak
![]()
![]()
Semihin taktiğidir sessiz kalip karsisindakini sinirlendirir![]()
Diskalifiye olanın yerine adam gelmiyor mu?Geçen yıl o kadar kavgaya rağmen kimse diskalifiye olmadı o yüzden zannetmiyorum. Diskalifeye demek yarşmanın 1 hafta erken bitmesi demek. Tabi isterse uzatır o 1 haftayı doldurur ama acun yapmaz.Birkezde beni haksız çıkar acun lütfen.
![]()
Serkan Tuncik gibi eküri olmuşlarSerkay mı daha iyi güldürme beni![]()
![]()
Efecanla birlik olmuşlar uraşıyorlar Semihle sonları çok kötü olacak
![]()
![]()
Yok olmadı hiç.2.fragman harikaaaaaaaaaaabol kaos bol kavga bol hırsssss
Semih keşke yapmasaydın. Hala kutuplaştirma rolünde. Ülkeye getirsen ülkeyi bölerSerkaç'ı sevmiyorum ama zafere acıdım. Semih ve zafer kara cocuk demedim, esmer cocuk dedim üzerinden mi kavga ediyorlar? Neyse akşama kısmetse olur ve big brotherda vardı acun hamleyi yapmiş
Diskalifiye olanın yerine adam gelmiyor mu?
Serkan Tuncik gibi eküri olmuşlar![]()