Survivor 5. Bölüm Fragmanı

Acun öyle kolay kolay kimseyi diskalifiye etmez geçen sene etseydi ederdi.

Offf yeni fragman efsane bugün baya güzel olacak :D

İlk fragman ikincisinin yanında devede kulak kalır arkadaşlar, akşam bomba bir bölüm bekliyor bizleri. :D

@eskici @Mr.At @Harunnn60 @EFE UYSAL @HachiKo @sokak sanati @Billy Kane @MayısKralı @Forumdash @Maskeli Fedai @GunesinOglu @dosimosi @vadikızı @beyazsoy

@ABAY_06 seni de bekleriz akşam. :A
lan kulağım gitti 😡😡 fos bu fragman da fos :A nolcak anca düşman olurlar konseylerde birbirlerini yazarlar :A

geçen sezon en azından ters köşeler olurdu fragmanlarda bu sezon yok gibi :D ay her sezon kalite düşüyor :F

++ yılmaz morgül tek izleme sebebi bile olabilir program için :A :F

Sonuna Kadar Semih!! @sokak sanati @Bully :A
CbLeVT8WwAAyV1s.jpg

Geçen yıl o kadar kavgaya rağmen kimse diskalifiye olmadı o yüzden zannetmiyorum. Diskalifeye demek yarşmanın 1 hafta erken bitmesi demek. Tabi isterse uzatır o 1 haftayı doldurur ama acun yapmaz. :X Birkezde beni haksız çıkar acun lütfen. :A

2.fragman harikaaaaaaaaaaa:oley: bol kaos bol kavga bol hırsssss:oley:

Semih keşke yapmasaydın. Hala kutuplaştirma rolünde. Ülkeye getirsen ülkeyi böler:F Serkaç'ı sevmiyorum ama zafere acıdım. Semih ve zafer kara cocuk demedim, esmer cocuk dedim üzerinden mi kavga ediyorlar? Neyse akşama kısmetse olur ve big brotherda vardı acun hamleyi yapmiş:A

Geçen yıl o kadar kavgaya rağmen kimse diskalifiye olmadı o yüzden zannetmiyorum. Diskalifeye demek yarşmanın 1 hafta erken bitmesi demek. Tabi isterse uzatır o 1 haftayı doldurur ama acun yapmaz. :X Birkezde beni haksız çıkar acun lütfen. :A
Diskalifiye olanın yerine adam gelmiyor mu?

Serkay mı daha iyi güldürme beni :F :F :A Efecanla birlik olmuşlar uraşıyorlar Semihle sonları çok kötü olacak :A :A
Serkan Tuncik gibi eküri olmuşlar:F

2.fragman harikaaaaaaaaaaa:oley: bol kaos bol kavga bol hırsssss:oley:

Semih keşke yapmasaydın. Hala kutuplaştirma rolünde. Ülkeye getirsen ülkeyi böler:F Serkaç'ı sevmiyorum ama zafere acıdım. Semih ve zafer kara cocuk demedim, esmer cocuk dedim üzerinden mi kavga ediyorlar? Neyse akşama kısmetse olur ve big brotherda vardı acun hamleyi yapmiş:A

Diskalifiye olanın yerine adam gelmiyor mu?

Serkan Tuncik gibi eküri olmuşlar:F
Yok olmadı hiç. :D