Atakan vs Semih yapma benceAtakanla yarisiyorsa haklisin Semih 5saniye önde başlamalı))))
Atakan vs Semih yapma benceAtakanla yarisiyorsa haklisin Semih 5saniye önde başlamalı))))
Kafanız rahat olsun bizdeki de kafa ve kardeşim)))He ya Semihe söz hakkı vermedi ben şok ben iptal
Semihin böyle kaç kere oyun verdiğini sen benden daha iyiy biliyonSemihi savunacagim diye ne hale düştün be))). Semih bu beyin ameliyatı yapan adam iki saniyenin psikolojisine mi yenildi adam sadece psikolojiyle ayakata duruyor yahuu)))
Semih çoluk çocuğu seçip hava attığında da diyeceksin bunları)))Atakan vs Semih yapma benceadam sporcu sonuçta vicdan adaletin olsun azcık vicdansızzzz adaaxgafaga
Puzzule psikoloji ile alakalı değil adam önceden düşünemediği her şey de takılıyor bak ilk oyunda ne kadar takıldı.. Puzzule takılınca hızlı atış yapıyor ve düşünmeden atınca vuramıyor işteSemihin böyle kaç kere oyun verdiğini sen benden daha iyiy biliyonen son puzzle da takıldıgı için atişları kötü olmuştu
Yunus cocuk mu?Semih çoluk çocuğu seçip hava attığında da diyeceksin bunları)))
İbs başladıPuzzule psikoloji ile alakalı değil adam önceden düşünemediği her şey de takılıyor bak ilk oyunda ne kadar takıldı.. Puzzule takılınca hızlı atış yapıyor ve düşünmeden atınca vuramıyor işte
yunusu ve yılmaz kaybedince onları da böyle Savun diye dedim. Semih kaybedince onlar sporcu (yati yaşlı istediği kadar sporcu olsun) diye savunuyorsun ama yunus ve yılmaz dedeler kaybedince hiç savunma yok)))Yunus cocuk mu?
Ben ne zaman sevindim semihin ynusu yada memeti yendiğinde sevindim ya adagxfafaatakan ya da yatıyı yendiğinde sevinirim o da doğal hakkım. Çelimsiz adam sporcularla yarişiyor
Hee bana ters psikoloji yaparak yem atıyonyunusu ve yılmaz kaybedince onları da böyle Savun diye dedim. Semih kaybedince onlar sporcu (yati yaşlı istediği kadar sporcu olsun) diye savunuyorsun ama yunus ve yılmaz dedeler kaybedince hiç savunma yok)))
Yunus cocuk mu?
Ben ne zaman sevindim semihin ynusu yada memeti yendiğinde sevindim ya adagxfafaatakan ya da yatıyı yendiğinde sevinirim o da doğal hakkım. Çelimsiz adam sporcularla yarişiyor
İbs başladı
Nihalin anasına mı o baharı kötuleyen karıgit kaynanı gör
Ne bilim nesi ben de sanansoruyorumNinesi yahuu))) kız 18yasinds ne anası
@beyazsoy Nihal kafayı yedirtir evde bakma burda savunuyorNe bilim nesi ben de sanansoruyorumgeri sardın izledin dimi?anası geç evlenmiştir ne biliyoruz dicem de konu nihal ve sen olunca biliyorsundur diye üstelemiyorum
Kadın atmisinda 42 yaşında doğurmasi lazım bu da pek fizyolojik olarak mümkün değil. Beyaz saç görünce akla ilk nine gelir tanımaya mi gerek varNe bilim nesi ben de sanansoruyorumgeri sardın izledin dimi?anası geç evlenmiştir ne biliyoruz dicem de konu nihal ve sen olunca biliyorsundur diye üstelemiyorum
Evde nasıldır bilmem onunla hiç kafa yormadim Senin gibi Yahuu)))@beyazsoy Nihal kafayı yedirtir evde bakma burda savunuyor
Semih dururken mi Atakan şampiyon yav he heYolda giderken açtım programı ünlüler 8-4 öndeydi sonra 9-8 geriye düştük Mehmet ve Yunus bir oyun alın la her şeyi de Atakan'dan beklemeyin. ss
Atakan'ın İbrahim'i yendiği oyun sezonun en heyecanlı oyunlarındandıFinalde de Nagihan'la beraber darbeyi indirdiler
Şu anda şampiyonluğun 1 numaralı adayı Atakan'dır, net
Fragmanda da ayarı veriyordu adamım sonunda arkasından dönen dolapları öğrendi
Atakan'ın arkasında halk var Semih'in arkasında Ütopya ve twitter kitlesi finalde farkı göreceksinSemih dururken mi Atakan şampiyon yav he he
Atakan'ın arkasında halk var Semih'in arkasında Ütopya ve twitter kitlesi finalde farkı göreceksin
La güldürdün la Atakanın arkasında halk desteği varmış yav he heAtakan'ın arkasında halk var Semih'in arkasında Ütopya ve twitter kitlesi finalde farkı göreceksin
Semihi arkasında hancerleyecek bir arkadasi bile yok(sadece bir kuyrugu var))))La güldürdün la Atakanın arkasında halk desteği varmış yav he he
Adam dedikodu da kadına hakaretlerde 1 numara)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?