Survivor 34. Bölüm Yorumları

Aha aha serkay ile efecanla isim olmaz kaç kez elestirdim yahuu)))

İşine gelmeyince nasıl hatırlamıyorsunuz)))

Aylinin Babasi semihe sen işini bilirsin aylini koru felan filan demiş ( babası da semihin ne mal olduğunu biliyormuş). Aylin Semih karşı çıkınca bak baban bana ne dedi diye kızı susturmaya hakki çıkmaya kalktı
Semih haklı :A

Ayline ben size odun taşımadım mı yardım etmedim mi dedi biz herşeyi not etmiyoruz dedi Semihte çizgiyi çekti :A

Efecanı ve Serkaya laf attığını hiç görmedim :)

Semih haklı :A

Ayline ben size odun taşımadım mı yardım etmedim mi dedi biz herşeyi not etmiyoruz dedi Semihte çizgiyi çekti :A

Efecanı ve Serkaya laf attığını hiç görmedim :)
İlk tartışmada dedim ki asil madur Onlar Allah beyin vermemiş diye daha ne diyeyim)))

Ha işte o tartışmadan sonra Semih yardım ettiğini göstermek için Ayline dedi işte Aylin ben hatırlamıyorum deyip itiraf edemedi gerçekleri gizledi :A
Tamam aylin demiştir onları da konumuz o değil. Semihin aylin babasının konusmalarını kendine koz olarak kulanmastir. bunu foruma yazdim olay olduğunda

Ayline ihanet olayını Serkayla kavgasında ortaya attı mesela Nihal olayını sona kadar kullanır gibi :A
Ama hafif zeka olsa bunlards yahuu aylini yazdık takımı düşünmedin dedin Nihali niye yazmadiniz dedin Nihali yazıyoruz bu kez ihanet var diyorsun kendimizi min yazalım))))

Sen iyi misin? Semih böyle birşeyi dediğini söyle forumu bırakırım aga olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyorsun

Yılmaz da sormuş kim olsa sorar

Yahu adama daha ilk andan önyargılılar adam çiçek mi atsın onlara ve bireysel olmak en iyisi sonuçta takım kazanmıyor tek kişi kazaniyor

Kim olsa sormaz genelle yapma şimdi ben olsam sormazdım kimsenin hayatı kimseyi
ilgilendirmez efecanın annesi babası ayrılmış babayla uzun zamandır görüşmüyor bu
konuda hassas sen bunu öğreniyorsun sürekli soruyorsun tabii kızgın önyargılı olur
kimse durup dururken önyargılı olmaz birisine
bu arada ben semihten nefret etmiyorum gıcık oluyorum o kadar

Kim olsa sormaz genelle yapma şimdi ben olsam sormazdım kimsenin hayatı kimseyi
ilgilendirmez efecanın annesi babası ayrılmış babayla uzun zamandır görüşmüyor bu
konuda hassas sen bunu öğreniyorsun sürekli soruyorsun tabii kızgın önyargılı olur
kimse durup dururken önyargılı olmaz birisine
bu arada ben semihten nefret etmiyorum gıcık oluyorum o kadar
Abla sadece uçakta sormuş onun dışında sormamış yalnız

Abla sadece uçakta sormuş onun dışında sormamış yalnız

Bak bir defada sorsan bile yeter kolay birşey değil anne baba ayrılığı yıllardır görmüyosun
babanı biri çıkıp sana bunu soruyor bir kere bile sorsan adama önyargılı olursun bunu
soran kişiliğini belli eder zaten

Bak bir defada sorsan bile yeter kolay birşey değil anne baba ayrılığı yıllardır görmüyosun
babanı biri çıkıp sana bunu soruyor bir kere bile sorsan adama önyargılı olursun bunu
soran kişiliğini belli eder zaten
Abla annesiyle babası ne iş yapıyor onu sormuş sadece ayrılığı sormamış kim diyor size bile

Abla annesiyle babası ne iş yapıyor onu sormuş sadece ayrılığı sormamış kim diyor size bile

Ablacım evet onuda sormuş ama uçakta baban ile görüşüyormusun diyede sormuş
efecan dedi ki beni araştırmış gelirken bunu bile bile sordu dedi bunu bilmeyen insan
babanla görüşüyormusun diye sormaz ya

@beyazsoy efecan demedimi baban ne iş yapıyor onunla görüşüyormusun diye sordu
demedimi efecan

efecan dedi ki beni araştırmış gelirken bunu bile bile sordu dedi bunu bilmeyen insan

demedimi efecan
Tamam bunda birşey yok ne var ki :D

Serkay da Semih için Fransada okumuş bilmem.ne demiş buna ne diyecez @beyazsoy

Son düzenleme:
Tamam bunda birşey yok ne var ki :D

Serkay da Semih için Fransada okumuş bilmem.ne demiş buna ne diyecez @beyazsoy
Normal yani herkes yarışacağı herkesi araştırıyor aksini düşünmek anlamsiz

demedimi efecan
Ben de şuan net hatırlamıyorum ama efecan üzülmüştu anlatırken bile üzüldüğü belliydi Semih buna itiraz etmedi sormadım demedi zaten

Normal yani herkes yarışacağı herkesi araştırıyor aksini düşünmek anlamsiz

Ben de şuan net hatırlamıyorum ama efecan üzülmüştu anlatırken bile üzüldüğü belliydi Semih buna itiraz etmedi sormadım demedi zaten

Aynen itiraz etmedi sormadım demedi sadece dedi ki ne iş yaptıklarını sordum dedi