Survivor 34. Bölüm Yorumları

Konuyu ısrarla odaklanmiyorsun.. Eğer serkay ile aynı fikirde olsalar yemeği pişirip yanına kadar götürmezdiler.. Bu kadar basit bunun neyine itiraz ediyorsun.. Serkay böyle cümleleri herkese edebilecek adam.. Semih serkayin bu açığını iyi kulandı olay bu.

Hadi her şeyi unutalım. Semih ütopya olsun bu yarışma olsun bir kisiyke anlasabilmiş abim dediği adamla bile kavgalı))) herkes mi hatalı herkes mi yanlış bir tek Semih mi haklı bu dünyada ))))

Fanlari konusunda da ısrarla cümlemi carptiyorsun dediğim şeye odaklan fanlarini düşünen adam ne yapar basit bir soru
Yahu aga aynı düşüncede olmasalar Semihi yazmazlar bunu diyorum işte Semih kendini haklı göstermek için onlara soru sorduğunda hatırlamıyoruz dediler

Muratla kavgalı olmasının sebebi Kurre.

Fanlar konusunda sms almak kötü bir şeymiş gibi söylüyorsun :A

Yahu aga aynı düşüncede olmasalar Semihi yazmazlar bunu diyorum işte Semih kendini haklı göstermek için onlara soru sorduğunda hatırlamıyoruz dediler

Muratla kavgalı olmasının sebebi Kurre.

Fanlar konusunda sms almak kötü bir şeymiş gibi söylüyorsun :A
Ben iptal ben pert)) üç kez aynı şeyi yazdım sen ısrarla Sorularımla cevap vermiyorsun. yüklemelere cevap veriyorsun özneleri sen kendi oluşturuyorsun))))

Aga sen iyi misin :))

Yahu Serkayla Efecan adamın üstüne yürüdüğünde diğerleri çıtını çıkarmadı ve onları desteklediler.Niye düşmanlık biliyor musun Semihi bunlar yemeklere yardım etmiyorsun diye eleşyirdiklerinde adam kızlara ben yardım ettim size dediğinde hatırlamıyoruz ayağına yaptılarSemih baktı bunlar böyle yapıyor kırmızı çizgiyi çekti bu kadar basit.Mağdurluk diyorsun hadi ilkinde anladık Serkay geçen gün yine aynı lafı etti o da mı maglğdurluk? Adamı hepsi birleşip yazdı bu demek oluyor ki Serkayların tarafındalar tabi düşman olacak ?

Hala fanlarını sağıyor diyorsun iyice saçmaladın diğerlerinin fanları yaşlı mı ki? İyice abartıyon sinema minema diye Semihe oy atanlar ergen değil gençler burda suçlu Semih değil Acun adam smsle paraya para demiyor

Yahu ilk gün Semihi dısladılar hakaret ettiler adam tabi ayrı tutar hakkı olmasına rağmen yemek vermediler yahu

Semihin ara bozduğu yok kendileri arasında bozuklar kendi kendilerine kavga ediyorlar.Dedikodu mu Adam çatır çatır suratlarına giydiriyor hepsini tek tek.yollayacak :)

İlk gün semihte dışladı ilk günden beri semih ben yalnız takılacağım demişti
@beyazsoy semih tek takılacağım demedimi serkayla efecanı savunmuyorum
ben semihin tavrı hiç hoş değil sen kimsinde onları adam edeceksin önce sen
kendin adam ol bence

fragman sahane yine. Nihali takima ihanet etmekle sucluyorlar :) kafayi yediler cidden. Damlada kendini birsey sanmaya basladi. adadaki tek kiz olmak istiyor belli. Insallah Nihal elenir diyor yani Kerimoglunu tercih ediyor. Yilmaz yine bir gönulluyu yeniyor.

Semihi tabi yazarlar diyorsun ama Semihi yazmadilar. hadi ilk secenek Kerimoglu olsun, ikincisindede ismi söylenmedi. Korkaklar hepsi

@Maskeli Fedai ye cevap verdim ben ilk haftalardı sanırım gizem hariç hepsi semihi
yazmıştı onu diyorum sana katılıyorum serkayla efecan hele serkay anca konuşurlar
iş yapmaya gelince yapmazlar bence gizemi yazmalarının sebebi semih yalnız
bırakmak istemeleridir diye düşünüyorum

kendin adam ol bence

@Maskeli Fedai ye cevap verdim ben ilk haftalardı sanırım gizem hariç hepsi semihi
yazmıştı onu diyorum sana katılıyorum serkayla efecan hele serkay anca konuşurlar
Abla bu video daha adaya gitmeden Semihe hakaret ediyorlar

Abla bu video daha adaya gitmeden Semihe hakaret ediyorlar

Bu video objektif bir şekilde izledim dikkat ettim neden tartışmışlar diye adaya gidiliyor
orda bir tehlike atlatıyor karşındaki adam gülüyor bu insanın sinirini bozar semih gülerek
psikolojikmen saldırıyor zaten efecanlara kızıyoruz tekrar diyorum savunmuyorum
semih hareketler yapıyor onlarda sinirleniyor doğal olarak bu açıkca ortada hala hakaret
ettiler diyosun neden hep tek taraflı bakıyosunuz anlamıyorum ya

Bu video objektif bir şekilde izledim dikkat ettim neden tartışmışlar diye adaya gidiliyor
orda bir tehlike atlatıyor karşındaki adam gülüyor bu insanın sinirini bozar semih gülerek
psikolojikmen saldırıyor zaten efecanlara kızıyoruz tekrar diyorum savunmuyorum
semih hareketler yapıyor onlarda sinirleniyor doğal olarak bu açıkca ortada hala hakaret
ettiler diyosun neden hep tek taraflı bakıyosunuz anlamıyorum ya
Aga istemsizce gülüş var kim olsa güler yapma

Efecanın laflarından anlık bir olay olmadığı görülüyor :)

Semih nefretinizden ne dediginizi bilmiyorsunuz :)

kendin adam ol bence

Baştan beri Semih ergen fanlarina güveniyordu sürekli bireyselim diyordu. Zaten kavga etmeden önce baykuş gibi ağacın tepesine tunup hiç bir şeye karışmıyordu.. Serkay hakaret edince eline koz geçti

Aga istemsizce gülüş var kim olsa güler yapma

Efecanın laflarından anlık bir olay olmadığı görülüyor :)

Semih nefretinizden ne dediginizi bilmiyorsunuz :)

Bak ben ondan nefret etmiyorum önce bunu söyleyeyim bence kimse gülmez orada bir
tehlike anında gülmez asıl sen semih sevginden bunları görmüyorsun:D

Ondan önce uçakta Semih efecanin anne ve babsinin ayrı olduğunu öğrenmiş çocuğa sorular sormuş.. Efecanin on yargısı oluşa uçakta semihle muhattap olur mu
Nasıl olmaz illa ki olur :))) Serkay da abi abi diyordu :)

Bak ben ondan nefret etmiyorum önce bunu söyleyeyim bence kimse gülmez orada bir
tehlike anında gülmez asıl sen semih sevginden bunları görmüyorsun:D
Ablacım istemsizce güler Efecan abartıyor ve fikrini aaçıkça ilan ediyor :)

Baştan beri Semih ergen fanlarina güveniyordu sürekli bireyselim diyordu. Zaten kavga etmeden önce baykuş gibi ağacın tepesine tunup hiç bir şeye karışmıyordu.. Serkay hakaret edince eline koz geçti

heh işte bireyselim demedimi yalnız takılacam dedi diye biliyorum ben

Nasıl olmaz illa ki olur :))) Serkay da abi abi diyordu :)

Ablacım istemsizce güler Efecan abartıyor ve fikrini aaçıkça ilan ediyor :)

Ablacım abartmıyor sen annesini babasını sorarsan oda tepkisini gösterir yapma ya

Sen babası tarafından yaralı birinin acisi üzerinden nasıl tepinirsin.. Semih işte eline koz geçmesin
Sen iyi misin? Semih böyle birşeyi dediğini söyle forumu bırakırım aga olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyorsun

Yılmaz da sormuş kim olsa sorar

heh işte bireyselim demedimi yalnız takılacam dedi diye biliyorum ben

Ablacım abartmıyor sen annesini babasını sorarsan oda tepkisini gösterir yapma ya
Yahu adama daha ilk andan önyargılılar adam çiçek mi atsın onlara ve bireysel olmak en iyisi sonuçta takım kazanmıyor tek kişi kazaniyor

Sen iyi misin? Semih böyle birşeyi dediğini söyle forumu bırakırım aga olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyorsun

Yılmaz da sormuş kim olsa sorar
Efe can dedi ya iki de bir babamı sordu diye.. Semih çok üzüldüğünden mi sormuş yanı.. Daha dünkü oyunda zaferi gazlamadi mi bu çocuğu oynayamıyorlar onu disliyorlar diye))) bu adam ufak koz yakalamsin anında bombalar))). Adam utopyodan mezun olmuş survivor çerez)))

Efe can dedi ya iki de bir babamı sordu diye.. Semih çok üzüldüğünden mi sormuş yanı.. Daha dünkü oyunda zaferi gazlamadi mi bu çocuğu oynayamıyorlar onu disliyorlar diye))) bu adam ufak koz yakalamsin anında bombalar))). Adam utopyodan mezun olmuş survivor çerez)))
Semih müneccim değil uçakta sormuş konu kapanmış.Survivorda daha böyle konulara bir kez bile girmedi :))) Acının üzerinde tepiniyor diyorsun Semih böyle birşeyi bir kez bile yapmadı demedi abartıyon :)

Semih müneccim değil uçakta sormuş konu kapanmış.Survivorda daha böyle konulara bir kez bile girmedi :))) Acının üzerinde tepiniyor diyorsun Semih böyle birşeyi bir kez bile yapmadı demedi abartıyon :)
Müneccim değil tabi gelmeden önce herkes. Rakibini araştırmış Malum fanlari semihte bilgiler ulaştırmış.

Buna benzer bir konuda ayline karşı kullandı.. Aylinin babasının söylediklerini ayline karşı kullandı.. Semih için ufak bir koz kullanılmak üzere itinayla depolanır)))

Müneccim değil tabi gelmeden önce herkes. Rakibini araştırmış Malum fanlari semihte bilgiler ulaştırmış.

Buna benzer bir konuda ayline karşı kullandı.. Aylinin babasının söylediklerini ayline karşı kullandı.. Semih için ufak bir koz kullanılmak üzere itinayla depolanır)))
Aylın ne alaka hatırlamadım :D Ne dedi ki :A

Efecan adama ruh hastası şizofren dedi onu savunuyorsun hala.Anlıyorum Efecan ve Serkay senin ffavorilerinden :A

Aylın ne alaka hatırlamadım :D Ne dedi ki :A

Efecan adama ruh hastası şizofren dedi onu savunuyorsun hala.Anlıyorum Efecan ve Serkay senin ffavorilerinden :A
Aha aha serkay ile efecanla isim olmaz kaç kez elestirdim yahuu)))

İşine gelmeyince nasıl hatırlamıyorsunuz)))

Aylinin Babasi semihe sen işini bilirsin aylini koru felan filan demiş ( babası da semihin ne mal olduğunu biliyormuş). Aylin Semih karşı çıkınca bak baban bana ne dedi diye kızı susturmaya hakki çıkmaya kalktı