cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,475
- Puanı
- 1,060
Reytingin altın çocuğu ne de olsaO da doğru, yaparsa Acun abim yapar.![]()
Kesinlikle, ne yaparsa en doğrusunu yapar. Aldığı kararları beğendim bu sezon bakalım.Reytingin altın çocuğu ne de olsa![]()
Fb den şutlandı buraya konsantre olur artıkKesinlikle, ne yaparsa en doğrusunu yapar. Aldığı kararları beğendim bu sezon bakalım.![]()
Hull City'i de bıraksa güzel olacak, sadece Survivor'a yoğunlaşsa eskisi kadar olmasa da yine izlenir.Fb den şutlandı buraya konsantre olur artık![]()
Hull city survivordan da tv8 Den de daha çok kazandırıyordurHull City'i de bıraksa güzel olacak, sadece Survivor'a yoğunlaşsa eskisi kadar olmasa da yine izlenir.
Çenenle yine 4 sayfaya çıkarmışsın konuyuHull city survivordan da tv8 Den de daha çok kazandırıyordur![]()
çenem en kuvvetli organımdır her zamanÇenenle yine 4 sayfaya çıkarmışsın konuyu![]()
Aman boşver bu konu sen olmasan ayakta durmaz zaten. Yorum konusunda birilerini etiketleyip mesaj kasmadığın sürece sorun yok. Yapan var, ama gözümüzde ederi yok.çenem en kuvvetli organımdır her zamanvakit olmazsa ya da tırt çıkarsa izlemem bu sene masterchef i de izlemedim zaten
Hiçbiri 2020 sezonu kadar olamayacak ama bir daha.çenem en kuvvetli organımdır her zamanvakit olmazsa ya da tırt çıkarsa izlemem bu sene masterchef i de izlemedim zaten
istemeyeni etiketlemem zaten bnm mesajlarımı dayatma huyum yokturAman boşver bu konu sen olmasan ayakta durmaz zaten. Yorum konusunda birilerini etiketleyip mesaj kasmadığın sürece sorun yok. Yapan var, ama gözümüzde ederi yok.
Allstarlar gelmeyecek miymiş ben bölümü daha izlemedim![]()
ayol o zaman pandemi vardı milletin başka uğraşı yoktu kiHiçbiri 2020 sezonu kadar olamayacak ama bir daha.![]()
Bir Aşk 101 bir de Survivor vardı, ne günlerdi.ayol o zaman pandemi vardı milletin başka uğraşı yoktu ki![]()
All Star gelecek. 2-3 haftaya.Aman boşver bu konu sen olmasan ayakta durmaz zaten. Yorum konusunda birilerini etiketleyip mesaj kasmadığın sürece sorun yok. Yapan var, ama gözümüzde ederi yok.
Allstarlar gelmeyecek miymiş ben bölümü daha izlemedim![]()
çok özledim o forum günlerini ve genel olarak o yıllarıBir Aşk 101 bir de Survivor vardı, ne günlerdi.![]()
Nagi gelmeyecek diye biliyorum.All Star gelecek. 2-3 haftaya.Nagi'm geliyor kaçın.
![]()
![]()
Gelince görüşürüz. Çok istiyoruz, bizi kırmaz o.Nagi gelmeyecek diye biliyorum.