Ben kimseye fanatik olmam. Sevgim geçicidirAma koyu Nagi'ci değilsin, emin ol benim kadar olamazsın.![]()
Ben kimseye fanatik olmam. Sevgim geçicidirAma koyu Nagi'ci değilsin, emin ol benim kadar olamazsın.![]()
Ben sonsuza kadar olurum, bilirsin.Ben kimseye fanatik olmam. Sevgim geçicidir![]()
@serhatt da masacreye 28 yaşında ve hiç evlenmediğini söylüyordu en son, kankası galiba@xemrexxx şok
------
Evet bana lafımı yutturdun ama buna da bir cevabım var
Sen zaten etkinliklerden dolayı fazla mesajlar yazdığın için Survivor konusunda mesaj artırmana gerek kalmadı![]()
ADEM vs. YUSUF #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #DokunulmazlıkOyunu #08Nisan pic.twitter.com/nRM8VoTUDk
— Survivor Detay (@SurvivorDetay_) April 8, 2025
Sen ve sevgi alakasız duygular zatenBen kimseye fanatik olmam. Sevgim geçicidir![]()
Yusuf’a yenildik ama Volkan’ı yendik@serhatt da masacreye 28 yaşında ve hiç evlenmediğini söylüyordu en son, kankası galiba
Neyse badem pert
ADEM vs. YUSUF #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #DokunulmazlıkOyunu #08Nisan pic.twitter.com/nRM8VoTUDk
— Survivor Detay (@SurvivorDetay_) April 8, 2025------
Sen ve sevgi alakasız duygular zatenkin nefret intikam olabilir sana
![]()
Hemen volki tolkiyi seçmiş ademYusuf’a yenildik ama Volkan’ı yendik
Yani vuruyorsun düşüyor düşmüyor falan, şans oyunu biraz da
Bununla da adı çıkmıştı eski nişanlısına benziyormuşAdem Aycana dayanamamıṣ hemen yapıṣmıṣ diye algıladım![]()
İyi oldu Adem Almeda ve Sema arada loser olmalı gereksiz sayı alıyorlar bazenAdem loser bugün. ss
Bununla da adı çıkmıştı eski nişanlısına benziyormuş
Adem loser bugün. ss
Kaan biriktirmiştir fotolarınıBaṣka fotosu yokmu bu Senemin![]()