Iyyy hoşt be, bu ecünnülerle beni bir tutamazsın.
Iyyy hoşt be, bu ecünnülerle beni bir tutamazsın.
Cadolozların kavgası seninkinin psikolojisini bozmuşIyyy hoşt be, bu ecünnülerle beni bir tutamazsın.![]()
Ahh bebişim tez vakitte kurtulur inş. bu cehennemden.Cadolozların kavgası seninkinin psikolojisini bozmuş
Çok da önemli değil Ogeday yaratmaya çalışıyor macun Adem den ama boşa
Hakan'a saldırdığı şeyi yapmışlarÇok da önemli değil Ogeday yaratmaya çalışıyor macun Adem den ama boşa![]()
Bu sene cast zayıf amaHakan'a saldırdığı şeyi yapmışlarArtı Ayşe sakatlık konseyi de geçen sezondan. Orada tutan şeyleri denemeye devam ediyor macun abim
![]()
@Maskeli Fedai bu benzerlik nedeniyle şok olmuşturHakan'a saldırdığı şeyi yapmışlarArtı Ayşe sakatlık konseyi de geçen sezondan. Orada tutan şeyleri denemeye devam ediyor macun abim
![]()
Aksine geri gebertir.
Finale doğru gidiyor diyorlardı. Onu bırakıp gelmez buraya
Turabi de böyle sakat gibi gelip atmıştı değneği direkt. Aynısını Ayşe'den bekliyoruz
Poyraz beklenen etkiyi yapamadı takımda sadece Doğuş ve sevgi var yanında ; Dilşah ve volkan bile pınarla aynı oyu attı Ayşe gelmezse mavide büyük kaos çıkmaz o yüzden macun sakat da olsa Ayşeyi tutar bir süreFinale doğru gidiyor diyorlardı. Onu bırakıp gelmez buraya
------
Turabi de böyle sakat gibi gelip atmıştı değneği direkt. Aynısını Ayşe'den bekliyoruz![]()
Aksine geri gebertir.![]()
Forumda şöyle bir oyun olsa da yüzünüze tükürsemFinale doğru gidiyor diyorlardı. Onu bırakıp gelmez buraya
------
Turabi de böyle sakat gibi gelip atmıştı değneği direkt. Aynısını Ayşe'den bekliyoruz![]()
Sen kim bana tükürmek kim ayol? Tükürük bezlerini söker alırım yerinden.
Ahh keşke elense, çok özledim.Seninki bir tırstı dün adı yazılıncaEkli dosyayı görüntüle 133287