Elbette güveniyorum kendime fakat tenezzül etmem gitmeye. Benim gibi bir Queen böylesi basitliklerle muhatap olamaz.kendine güveniyorsun 1 hafta git yarış da görelim
Elbette güveniyorum kendime fakat tenezzül etmem gitmeye. Benim gibi bir Queen böylesi basitliklerle muhatap olamaz.kendine güveniyorsun 1 hafta git yarış da görelim
QUEEN Mİ SENİ SOYTARI DİYE ALMAZLAR BE SARAYAElbette güveniyorum kendime fakat tenezzül etmem gitmeye. Benim gibi bir Queen böylesi basitliklerle muhatap olamaz.
Kendinle karıştırdın yine kaç kere diyorum ilaçlarını ihmal etme diye.QUEEN Mİ SENİ SOYTARI DİYE ALMAZLAR BE SARAYA
------
Caps lock açık kalmış
Çatla çatlayasıca.
Neresi maymun beee
Sumo oyunu alanı küçültülmüş sanki?
Büyük alandaki oyunlar daha seyir zevki verirdi.
Poyraz niyeti bozmuş @MasacRE @The_Erinch @Mr.AtÇatla çatlayasıca.
Ne manağ?
Kanka ilen düşmen olmuşsunuzNe manağ?
Hiçbir zaman kanka olmadık.Kanka ilen düşmen olmuşsunuz
------
Tosunum her masada var
Badem gibi paket olasıca .ssHiçbir zaman kanka olmadık.
Canın ister.
Poyraz paket oldu 4 te 0 , senin aşkının lanetiCanın ister.
Mümkün değil Macun hile yapıyor.
Macun Poyraz ı sever artık ne çıkarı varsa o yüzden alakası yokMümkün değil Macun hile yapıyor.
Seninki kudurmuş bir gün doğuş dün hikmet bugün Batuhan herkese yürüyorMümkün değil Macun hile yapıyor.
Herkes bitti şimdi Poyraz üzerinden mi algı yapmaya başladın.Seninki kudurmuş bir gün doğuş dün hikmet bugün Batuhan herkese yürüyor
Fazla bilmiyorum bu yarışmayı ama şu Yağmur Banda'nın ne numarası var her sene katılıyor çoğu kişi de sevmiyor yorumlarda gördüğüm kadarıylaKanka ilen düşmen olmuşsunuz
------
Tosunum her masada var