İkisi de...
------
O ecünnü kendi kokusuna baksın ne koktuğunu biliyorum ben.
İkisi de...
Artık tek 1 tane istemiyorsunİkisi de...
------
Hiçbir zaman 1 tane istemedim en iyi sen bilirsin.Artık tek 1 tane istemiyorsun
Kızzzz @Angelica nın altın günü kankaları yaşlı teyzeler oğlanlar için birbirine girdi @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @Zeyno @The_Erinch @TenTen @Emre Ozansoy @ozmoturkHiçbir zaman 1 tane istemedim en iyi sen bilirsin.
Teneşire gelesiceler. .ssKızzzz @Angelica nın altın günü kankaları yaşlı teyzeler oğlanlar için birbirine girdi @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @Zeyno @TenTen @Emre Ozansoy @ozmoturk
Acun'un izleyici kitlesi iyice yaşlanmış diye bir analiz yaparım ben buna. Gençleri ekran karşına çekemiyor diyede ikinciyi yapıştırırım. 🤣✍️Kızzzz @Angelica nın altın günü kankaları yaşlı teyzeler oğlanlar için birbirine girdi @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @Zeyno @The_Erinch @TenTen @Emre Ozansoy @ozmoturk
Sana takıntısı niye yokTeneşire gelesiceler. .ss
Beter olsun 🕋Adem kazandın ama rahat kazanacağın oyunu zora soktun. Rakip Yunus Emre olmasa kaybetmiştin.
Hikmet yazılsın bu akşam ortalık karışırAferin Karacakaya Hikmet bizim takımdan da olsa kaybetmesi güzel
İnşallah yazılır ve düelloyu kaldıramayıp elenirHikmet yazılsın bu akşam ortalık karışır
Sema hikmeti yazmaz bence o yüzden künefe tehlikedeİnşallah yazılır ve düelloyu kaldıramayıp elenir
Queen be 11 de 11Volkan yükselişe geçti son dönemde