Çok tatlı , Allah bağışlasın.aynen ademden daha iyi puzzle yapan
Çok tatlı , Allah bağışlasın.aynen ademden daha iyi puzzle yapan
Çok baygınsın Nihal ziyagil gibiArkasındaki oğlana bayılırım bayılacak olsam.
sevginin herbişeyi güzel pazusumu güzel olmayacakbakalım sevginin puzzle ı çenesi kadar iyi mi
------
yağmur iyice paspas oldu.ss @MasacRE nin sultanların Max performans.ss
dıştan bakınca ikisini karıştırmak mümkün tabiki içine bakmak lazım
Hilmicemle Batuhan’ın içine @Emre Ozansoy ile @serhatt bakar iç giyim aman iç hastalıkları yok o da değil iç tanıma uzmanlarıdır kendilerisevginin herbişeyi güzel pazusumu güzel olmayacak
------
dıştan bakınca ikisini karıştırmak mümkün tabiki içine bakmak lazım
yani huyunu suyunu bileceksin iç dünyasını kurcalayacaksın onun gibi ıvır zıvır şeyler
Hilmicem kafi diğerine sen bak. .ssHilmicemle Batuhan’ın içine @Emre Ozansoy ile @serhatt bakar iç giyim aman iç hastalıkları yok o da değil iç tanıma uzmanlarıdır kendileri
Ay niye hepsini üstüne alınıyon ki onu da adaşım için yazmıştım benHilmicem kafi diğerine sen bak. .ss
Almadım işte birini aldım safoz musun?Ay niye hepsini üstüne alınıyon ki onu da adaşım için yazmıştım ben
Sen bak .ss dedin yaAlmadım işte birini aldım safoz musun?
Naparsan yap istersen çöpe at.Sen bak .ss dedin ya
Kendini tekrarlama hızın 5 dkya düştü.Dişlerini fırçaladın mı sen bakiyim Ekli dosyayı görüntüle 132285
@Angelica teyzem senin için günde 6 tane lahmacun yiyor dedi de ondan tekrar attım yani sen milleti öpmeyi seven birisin,kokma diye dedimKendini tekrarlama hızın 5 dkya düştü.
6 lahmacun yiyecek pis mide sende mevcut bende değil.@Angelica teyzem senin için günde 6 tane lahmacun yiyor dedi de ondan tekrar attım yani sen milleti öpmeyi seven birisin,kokma diye dedim
Hep iyi niyetimden
Sen de ortalığı nasıl karıştırıyon mikser seni.ss@serhatt Kuzum bu yer cücesi kendi yiyormuş sen yiyormuşsun gibi söylüyor
Zıkkım yesin ablam.@serhatt Kuzum bu yer cücesi kendi yiyormuş sen yiyormuşsun gibi söylüyor