Bu hesap azılı bir Adem antisi, Adem ağzıyla kuş tutsa yaranamaz kendisinegenel badem ve Sema ya daha çok
------
bademi gömmüşler
Bu hesap azılı bir Adem antisi, Adem ağzıyla kuş tutsa yaranamaz kendisinegenel badem ve Sema ya daha çok
------
bademi gömmüşler
nagiciler hep haklıdırBu hesap azılı bir Adem antisi, Adem ağzıyla kuş tutsa yaranamaz kendisine
Oooo survivor stolklamaBu hesap azılı bir Adem antisi, Adem ağzıyla kuş tutsa yaranamaz kendisine
badem için her şeyi yapar aynı @Angelica Maraş gibiOooo survivor stolklama
Ben Adem'e olan övgüsünü aldım Diğerini Melek abla düşünsünMaraş a laf etmiş @Angelica dan korksun ne kapağı
Ulan ne korkucam ondan gaz verme lan.Maraş a laf etmiş @Angelica dan korksun ne kapağı
Ben Adem'e olan övgüsünü aldım Diğerini Melek abla düşünsün
@Angelica senin maraşa laf edip korkmuyormuş , buyur konuyaUlan ne korkucam ondan gaz verme lan.
badem için her şeyi yapar aynı @Angelica Maraş gibi
kız maraşını aşağılıyor bu bademcşiler hepsini oklava ile kovala
Fenerbahçeli Adem Kılıçcı İyi iyi bir destekçim daha olduKuruyemiş benzetmesi tamamen espriydi. Yoksa Adem benim gözümde şudur.
Ekli dosyayı görüntüle 132231
aboovvvv ben sadece botoks yaptırdı sanıyordum bu nedir 😱Kuruyemiş benzetmesi tamamen espriydi. Yoksa Adem benim gözümde şudur.
Ekli dosyayı görüntüle 132231
Fenerbahçeli Adem Kılıçcı İyi iyi bir destekçim daha oldu
Sen Ogedaycı olduğun için Adem'e gıcık oluyon diye düşünüyordum
kız maraşını aşağılıyor bu bademcşiler hepsini oklava ile kovala
sensiz hep eksikler en kıdemlileri sendin onların yaş olarakFandom bana gerek bıraktırmamışlardır
Fenerbahçeli Adem Kılıçcı İyi iyi bir destekçim daha oldu
Sen Ogedaycı olduğun için Adem'e gıcık oluyon diye düşünüyordum
Ben zaten izlemiyorum.Öylesine baktım.Atışmalarımız zevkli oluyor. Eskisi
kadar tat vermese de, Ogeday‘da kürek takımından @MasacRE yi anmış olalım.
favori isviçrelimiz cemile ablamız haklı @Yakamoz-Asi ye nanik bu vesileyle @Dosi @Angelica @MasacRE @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Hazem @ozmoturk @tekinFandom bana gerek bıraktırmamışlardır
Murat'ı istemeyip Macunu isteyen de ne bileyim.sensiz hep eksikler en kıdemlileri sendin onların yaş olarak
------
favori isviçrelimiz cemile ablamız haklı @Yakamoz-Asi ye nanik bu vesileyle @Dosi @Angelica @MasacRE @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Hazem @ozmoturk @tekin