hep haklı cemile ablam en iyi isviçreli bildiğim @Yakamoz-Asi ye nanik, rahmetli Hans dedeme rahmet
------
inşallah kazanmıştır yarın da kadroya girerHaydi gözün aydın 😂😂😂
hep haklı cemile ablam en iyi isviçreli bildiğim @Yakamoz-Asi ye nanik, rahmetli Hans dedeme rahmet
inşallah kazanmıştır yarın da kadroya girerHaydi gözün aydın 😂😂😂
Oge tek de gelebilir.
Nedenini buradan açıklamayayım istersen.buna niye bu kadar yükseldin 😱 ay neyse kaybol artık konudanEkli dosyayı görüntüle 131987
Abla senden rica etsem beni hala seviyorsan şu adamı her mesajda atma gözünü seveyim. Lütfen. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Abla senden rica etsem beni hala seviyorsan şu adamı her mesajda atma gözünü seveyim. Lütfen. Teşekkür ediyorum şimdiden.
@Angelica seni parçalayabilir.Badem kankasını da harcar. barışa demediğini bırakmadı ama adam da çok ağlıyor arkadaş
konuya etiket etme diyordu , şimdi mesajlarıma kalp atıp cevap veriyor @Dosi demedim mi ciğerini bilirim diyebuna niye bu kadar yükseldin 😱 ay neyse kaybol artık konudanEkli dosyayı görüntüle 131987
kim yönetiyor bu sayfayı
Yükselmeyecek gibi değil. Ayrıca avatarı olay.buna niye bu kadar yükseldin 😱 ay neyse kaybol artık konudanEkli dosyayı görüntüle 131987
Benim minnoş at kalbim kırılır...
------
Melek ablam beni çok sever bir şey yapmaz bana
@serhatt senin oge elden gideyeeahhhYükselmeyecek gibi değil. Ayrıca avatarı olay.
2022 de beğenmiyordu zevksiz, aradan geçen sürede kafasına saksı düştü bence @Emre Ozansoy un
Sonuçta çiğdem değilsin abla @xemrexxxAdı melek olan cadılık yapamaz ablam