TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben 2021’de İsmail tarafındaydım Hakan reisim Poyraz’ı eleyince zevkten 4 köşe olmuştum :A

İsmail Survivor’ı unutmuş gibi duruyor. Bakalım Poyraz yedekten gelecek mi

Basit bir şekilde yendik Batuhan’ı :A Daha çok rahatsızlık verecek Adem :A
Ben 2021'i izlemedim de geçen sene Turabi'ye karşı olan tutumuyla ve Ogeday ile kanka oluşuyla gözüme girmişti Poyraz :A

Poyraz hazır bir şekilde gelip yok edecektir İsmail'i :A

Batu'yu da normalde sevmezdim ama geçen sene o da Oge ile kanka olmuştu. Yine Bademe karşı onu da tutarız. Nazar boncuğu olsun bu ilk sayı :A
------

Çirkin sesli Tuğba sultanımın performansı da iyi maşallah... Sesini mute edebilsek tam bir sultan kendisi aslında...

• Güldürdün
Reactions: Bully
Kenafir gözlü Tuba kazandı :A

------

Ben 2021’de İsmail tarafındaydım Hakan reisim Poyraz’ı eleyince zevkten 4 köşe olmuştum :A

İsmail Survivor’ı unutmuş gibi duruyor. Bakalım Poyraz yedekten gelecek mi

Basit bir şekilde yendik Batuhan’ı :A Daha çok rahatsızlık verecek Adem :A

Ben 2021'i izlemedim de geçen sene Turabi'ye karşı olan tutumuyla ve Ogeday ile kanka oluşuyla gözüme girmişti Poyraz :A

Batu'yu da normalde sevmezdim ama geçen sene o da Oge ile kanka olmuştu. Yine Bademe karşı onu da tutarız. Nazar boncuğu olsun bu ilk sayı :A
------

Çirkin sesli Tuğba sultanımın performansı da iyi maşallah... Sesini mute edebilsek tam bir sultan kendisi aslında...
Ne bademi ne poyrazı o geliyor şu hıza ve atışlara bakın :A:A @Dosi @Angelica @Mr.At @RüzgarGülü @The_Erinch

------

Poyraz 2021’de iticiydi, geçen sene iyiydi :A Turabi’ye karşı duran herkes iyidir zaten gözümüzde :A Egosunun kurbanı oldu geçen sene :A Sercanla Hakan yediler onu :A

Ben Batuhan’ı hep sevmişimdir ama Adem sevgim daha fazla tabii ki :A
------

Queen damga vurmaya geliyor :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Poyraz 2021’de iticiydi, geçen sene iyiydi :A Turabi’ye karşı duran herkes iyidir zaten gözümüzde :A Egosunun kurbanı oldu geçen sene :A Sercanla Hakan yediler onu :A

Ben Batuhan’ı hep sevmişimdir ama Adem sevgim daha fazla tabii ki :A
------

Queen damga vurmaya geliyor :A
Poyraz bu sene hatalarından ders çıkarmış bir şekilde çok daha iyi gelecektir Survivor'a :A

Aha kavga çıktı :A

• Güldürdün
E bi zahmet, o düello hayatının en büyük dersiydi zaten :A

Yusuf’a bak sen Adem’e dikleniyor :A Yazdık onu bir kenara…
Yusuf helal olsun böyle devam et aslanım :A
------

Ben kaos severim :A pınar Ayşe dilşah ı tek başına yer bu :A
------

%100 olmak pek bişi ifade etmiyor :A

Pınar'ın bunu diskalifiye ettirmesi 2 lafına bakar :A
------

Ben kaos severim :A pınar Ayşe dilşah ı tek başına yer bu :A
------

%100 olmak pek bişi ifade etmiyor :A

Göksu da Kaan ile amansız bir yarışa girmiş ama Göksu en azından düelloda kanıtladı kendini. Bakalım Kaan ne yapacak :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Bully
Onlar da kanka oldular yarışmadan sonra :A Hikmet gelirse Adem’in yancısı olur Barış gibi :A
Hikmet yancı falan olmaz. Barış silik bir tip zaten ondan her şey olur :A Balaban da var aslında o da alabilir kavgada belli olmaz :A
------

Bu balondan bu hafta kurtulmamız lazım ya normalde. İnşallah o da Göksu gibi sürpriz yapmaz :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
Badem maalesef çok iyi gelmiş yine. Bu ekipten Batu dışında birinin geçebilmesi çok zor. Ama yine de geçen sene Ogeday'dan korkup gelemediği gerçeği değişmiyor tabii ki :A