Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,487
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Melih dedem fıtık oldu takımı taşımaktanKaan da performans olarak bir şey vaat etmediğini anlayınca işin reality tarafına yönelmiş. Nasıl denk geldi bu kadar gereksiz bir araya merak ediyorum.
(R)Efecan dedi bir de, şaka gibi.Melih dedem fıtık oldu takımı taşımaktan
Bunları 1 ay izleyelim sonra Furkan , poyrazla getirir macun(R)Efecan dedi bir de, şaka gibi.
Semih'i bile masadan kaldırır getirir, şaşırmam.Bunları 1 ay izleyelim sonra Furkan , poyrazla getirir macun
Önemli olan almeda reyizin gelmesi biri diskalifiye olsun acilSemih'i bile masadan kaldırır getirir, şaşırmam.
Sarmıyor ya Survivor. Çekmiyor beni yarışmacılar. 1 ay sonra belki düzene girer. Ama çoğu All Star sakatlıktan diskalifiye olacak.Böylekkavga edecekleri zaman haber verseler keşke. Mısır falan patlatır öyle izlemeye başlarız.
Pınar abla da fitili ateşler birkaç güne ada mada kalmaz ortada.
Zaten biraz zamana geçtikten sonra düzene oturuyor yarışma ama takip etmeyince de çoğu olayı kaçırmış oluyorsun baştan, o sıkıntı.Sarmıyor ya Survivor. Çekmiyor beni yarışmacılar. 1 ay sonra belki düzene girer. Ama çoğu All Star sakatlıktan diskalifiye olacak.
Kendi ağlarken güldürdü. İnşallah gider de güldürmeye devam eder.Dilşah ablam üzgün .ss
Diğerleri etkisiz eleman bence o yüzden gitmez dilşahKendi ağlarken güldürdü. İnşallah gider de güldürmeye devam eder.
Aşkımı getirelim de kendilerine rakip bulsunlarDiğerleri etkisiz eleman bence o yüzden gitmez dilşah
Göksu aşkım gibiymiş gerçekten -5 puanda @MasacRE
Tipinin hakkını veriyor Göksu. En az Aşkım kadar çöpDiğerleri etkisiz eleman bence o yüzden gitmez dilşah
Göksu aşkım gibiymiş gerçekten -5 puanda @MasacRE
Şu kaosu Almeda ile izlemek vardı.madem şirret dolduracaklardı en şirreti neden gönderdiler Ekli dosyayı görüntüle 131869
------
Ayşe zaten kaşınıyordu iyi olmuş