Şu an 2 si yatışıyor 2 oyunları daha var karşılıklı açıp bakBir foto paylaș da gözlerimiz bayram etsin.
Şu an 2 si yatışıyor 2 oyunları daha var karşılıklı açıp bakBir foto paylaș da gözlerimiz bayram etsin.
Abi ikisi de güzel değil aslında, filtre güzelleri hepsi. Bir tık Ebru güzel gibi.Bir foto paylaș da gözlerimiz bayram etsin.
Şu an 2 si yatışıyor 2 oyunları daha var karşılıklı açıp bak
Abi ikisi de güzel değil aslında, filtre güzelleri hepsi. Bir tık Ebru güzel gibi.
Şampiyonuma yakışır bir tablo.
Ay dur yılan geldiŞampiyonuma yakışır bir tablo.
@MasacRE nin Aleyna sultanı bununla kavga etmek için gelir kesinGirişe bak.
Boyunun ölçüsünü verecekse yılana bekleriz.@MasacRE nin Aleyna sultanı bununla kavga etmek için gelir kesin
Ben şuan Survivordaki görüntülerine bakıyorum. Sevgiyi beğenmedim. Güzel kız göremiyorum. Ah Almeda, Ah Fatmagül, Ah Müge... neredesiniz?Bu iki fotoğrafa bakacak olursam Sevgi. Net. @xemrexxx
Sema'nın Pınar'a dediği gibi benim de ekrandan Batuhan'a uçma isteğim var. Saygısıza bak, sen kin Efecan'ıma karışmak kim.Boru kaçmış sesine
Bu Gönüllüler kendini bir fok sanıyor.Sema'nın Pınar'a dediği gibi benim de ekrandan Batuhan'a uçma isteğim var. Saygısıza bak, sen kin Efecan'ıma karışmak kim.
Git bir yol onuSema'nın Pınar'a dediği gibi benim de ekrandan Batuhan'a uçma isteğim var. Saygısıza bak, sen kin Efecan'ıma karışmak kim.
Kaplumbağa şunu öbür tarafa gönderip bir taşla iki kuş vurmak ister mi acaba? Hem kendisinden hem de ondan kurtarır.Git bir yol onu