ben işi istemiyomm gereksiz övgüye karşıyımNe istiyorsunuz gül gibi çocuktan?
ben işi istemiyomm gereksiz övgüye karşıyımNe istiyorsunuz gül gibi çocuktan?
Zamanında Kurtlar Vadisi Pusu konusuna yaptıkları gibi senin de Survivor konusuna girişini yasaklamak gerek.ben işi istemiyomm gereksiz övgüye karşıyım
Sen geber bununla geber.
aaaa dur gııı senin efecan iyi oynuyor bugünZamanında Kurtlar Vadisi Pusu konusuna yaptıkları gibi senin de Survivor konusuna girişini yasaklamak gerek.
Hah, şöyle şeylerle gel bana.aaaa dur gııı senin efecan iyi oynuyor bugün
kurtlar vadisi demişken güllü Erhan daha iyidir efecandan ne gifi paylaşayımZamanında Kurtlar Vadisi Pusu konusuna yaptıkları gibi senin de Survivor konusuna girişini yasaklamak gerek.
tamam etiket yok ama konuda mesajını görürsem alıntılarımSen geber bununla geber.
Neyse sen beni etiketleme alıntılama hani bir kere demiştin ya etiketleme dersen etiketlemem diye işte bunun arkasında dur şimdi.
Tamam şimdi çıkıyorum bu konudan bir daha görmeyeceğin için alıntı da yapamazsın tabi geri gitmeyeceksen.kurtlar vadisi demişken güllü Erhan daha iyidir efecandan ne gifi paylaşayım
------
tamam etiket yok ama konuda mesajını görürsem alıntılarım
ayyy bir git artıkın daha parlakları paylaşıcaz adaşımla hoştttTamam şimdi çıkıyorum bu konudan bir daha görmeyeceğin için alıntı da yapamazsın tabi geri gitmeyeceksen.
Kendisine güvenip Batuhan'a sallayınca bir şeyler yapar diye bekliyordum ama fos çıktı, o kadar boş atış atan kaplumbağayı da yenemedi.
serenahyla tuğba sabaha kadar oynayacaktıKendisine güvenip Batuhan'a sallayınca bir şeyler yapar diye bekliyordum ama fos çıktı, o kadar boş atış atan kaplumbağayı da yenemedi.
Bamyalı boksör kılıklı iyilerinden gibi duruyor ya. Ama yine de yenebilirdi tabii sultanım tek atışla gitti
Sen ikisini de izlersin