hiç belli olmaz sen bile kanal 7 oğlanını her fanteziye konu ettin, maraşı da düşünen vardır GSelma ablam öyle terbiyesizce yorumlar yapmaz
hiç belli olmaz sen bile kanal 7 oğlanını her fanteziye konu ettin, maraşı da düşünen vardır GSelma ablam öyle terbiyesizce yorumlar yapmaz
Kim övüyordu?
Kellesini vurmak gerek tez vakitte.ay ne bileyim işte @Angelica gibi kadının biri , dua ediyorum oğluşum sana diyordu Batu için. sonra ses odasında Batu gidince totosunu övüyordu
evet bu teyzeler tehlikeli @Angelica dan başlayalımKellesini vurmak gerek tez vakitte.
hiç belli olmaz sen bile kanal 7 oğlanını her fanteziye konu ettin, maraşı da düşünen vardır G
aaaa ben senin o videolarla ne fanteziler yaptığını bilmiyor muyumNereye konu ettim ayol sana mod olarak atıyorum o kadar
evet bu teyzeler tehlikeli @Angelica dan başlayalım
aaaa ben senin o videolarla ne fanteziler yaptığını bilmiyor muyum
gizli hesaptan atmışsın ilk videoyu gözükmüyor
heyatımm ben genel sapığım meloş teyze tek kişiye saplantılı sapık o daha tehlikeliDedi baş sapık.
gizli hesaptan atmışsın ilk videoyu gözükmüyor
------
heyatımm ben genel sapığım meloş teyze tek kişiye saplantılı sapık o daha tehlikeli
Kapım ardına ka açık.
@Bully poyrazı serhatın eve yönlendirelim yarışma kurtulurKapım ardına ka açık.
Buradakilerin tek amacı da senden kurtulmak.@Bully poyrazı serhatın eve yönlendirelim yarışma kurtulur
ayol 5 katı kişi olsalar da o imkansızBuradakilerin tek amacı da senden kurtulmak.
Benim de aklım eski Almeda’ya gittiydi…Beklediğimiz Almeda;
Ekli dosyayı görüntüle 131795
Bize gelen Almeda bu. Adalet mi bu? @Yakamoz-Asi @Bully
Ben tek başıma hakkından gelirim geliyorum da. Neticede 5 kat sayılırsın o kiloyla.ayol 5 katı kişi olsalar da o imkansız
Ben tek başıma hakkından gelirim geliyorum da. Neticede 5 kat sayılırsın o kiloyla.