inanmam sen güneşin kızlarındaki haluk gibi peşindesin oğlanınBen yapmadım beni yormayan sayfalar var onlar yapmış sağolsunlar
inanmam sen güneşin kızlarındaki haluk gibi peşindesin oğlanın
işte teyzoş emekli de getirmişler ki senin yaş grubu da izlesinEmre bu herifin tipi nedir böyle çok aramış mı Acun bu Batuhana arı sokmuş canı derdin de bu herif ayakkabı gösteriyor ona
işte teyzoş emekli de getirmişler ki senin yaş grubu da izlesin
kızzz o piskokulunun nesine bakıyon eskiden memesi falan vardı şimdi zayıflamış daBen hayatta izlemem bunu ben Barıştan başkasına bakmıyorum
kızzz o piskokulunun nesine bakıyon eskiden memesi falan vardı şimdi zayıflamış da
eee tabi orada en az 15 kilo kaybediyorlar biraz kilolu gitse iyiymişMis gibi olmuş işte çatlaa senin gibi tombiş mi olsaydı
eee tabi orada en az 15 kilo kaybediyorlar biraz kilolu gitse iyiymiş
hep bir bahanen varAmeliyat olmuştu zayıflaması gerekiyordu kilolu gidemezdi oraya
hep bir bahanen var
hayatım gelmesin o zaman bu sene performans senesi yani sms li zaman gelsinNe bahanesi be dün kendi de dedi ya ameliyat oldum diye topuğunda kesme yaptıklar çocuğun
hayatım gelmesin o zaman bu sene performans senesi yani sms li zaman gelsin
aaa sen desen dinlerdi seni şimdi en büyük maraşçılardan biri sensin şu dünyadaSeviyor duramıyor geliyor ne yapalım bizi dinlemiyor ki gitme diyelim
aaa sen desen dinlerdi seni şimdi en büyük maraşçılardan biri sensin şu dünyada
biliyorum gııı Twitter'da çok sapık teyzeler varEn büyük barışcılardan biri Selma Ablamız var o ah sen görsen onu sen iyiymişsin dersin
Kim övüyordu?biliyorum gııı Twitter'da çok sapık teyzeler var
geçen sene 50 yaşındaki kadının birisi batuhanın poposunu övüyordu @Emre Ozansoy bile yapmaz yani bunu
ay ne bileyim işte @Angelica gibi kadının biri , dua ediyorum oğluşum sana diyordu Batu için. sonra ses odasında Batu gidince totosunu övüyorduKim övüyordu?
biliyorum gııı Twitter'da çok sapık teyzeler var
geçen sene 50 yaşındaki kadının birisi batuhanın poposunu övüyordu @Emre Ozansoy bile yapmaz yani bunu