Düşün anlat bize
Düşünürken de uzaklaş konudan.
Düşünürken de uzaklaş konudan.
ayol 13 sayfa olmuş , 13 uğursuzdur biraz daha kalalım semih boş yapmaya başladı ilk dk denDüşün anlat bize
Bırakmış mıydı boş yapmayı? Her zamanki hali.ayol 13 sayfa olmuş , 13 uğursuzdur biraz daha kalalım semih boş yapmaya başladı ilk dk den
Ortalığı Acun karıştırdı yoksa bu konu akıllarında yoktu. Koloni olmuşlardı onlarAdem efendiye bak, gelmiş yatıyor yattığı yerden de ortalığı karıştırıyor.
Neyse, kim dost kim düşman öğrenelim. İyi oldu.Ortalığı Acun karıştırdı yoksa bu konu akıllarında yoktu. Koloni olmuşlardı onlar
Barış Adem Batuhan Sema Yağmur Zeynep.
yarışmamış ademle başladılar konuşmaya skandalBırakmış mıydı boş yapmayı? Her zamanki hali.
Batuhan ve Efecan'ın parlaklığını konuşsunlar biraz da.yarışmamış ademle başladılar konuşmaya skandal
ayol 13 sayfa olmuş , 13 uğursuzdur biraz daha kalalım semih boş yapmaya başladı ilk dk den
ayol sendeki bu çeşitlilikBatuhan ve Efecan'ın parlaklığını konuşsunlar biraz da.
uyku saatin geldi zaten seninDayanamadım kapattım
güç oyunu olmasın 35-40 + yarışmacıların yarısı sakatlanıyor o oyunlardaBen kadroları gerçekten beğenmedim. 8 kişilik kadro açılımı nedir ya? 16-20 kişilik kadrolara alışmıştık. Sadece Serenay Aktaşı görmeyi çok özlemişim. Şuan desteklediğim biri yok. Bölümlere göre kimi destekleyeceğimi seçeceğim. Ancak Bu kadroya korkutucu isimler olan Turabi ve Atakan girmeli. Eser West getirilmeli. Batuhanı parkurda ağlatlamalıyız. Ayrıca halter oyunu bu sezon oynanmalı, en büyük güç oyunlarından biri kaç sezondur yok. Bad Boys Bad Boys...
ayol sendeki bu çeşitlilik
------
uyku saatin geldi zaten senin
Atakan ve Turabi sıktı, gelmesinler artık bir zahmet ki geleceklerini de düşünmüyorum. Efecan gibi Eser West de gelebilirdi, gelmeli de. Hem adada hem de parkurda tozu dumana katar.Ben kadroları gerçekten beğenmedim. 8 kişilik kadro açılımı nedir ya? 16-20 kişilik kadrolara alışmıştık. Sadece Serenay Aktaşı görmeyi çok özlemişim. Şuan desteklediğim biri yok. Bölümlere göre kimi destekleyeceğimi seçeceğim. Ancak Bu kadroya korkutucu isimler olan Turabi ve Atakan girmeli. Eser West getirilmeli. Batuhanı parkurda ağlatlamalıyız. Ayrıca halter oyunu bu sezon oynanmalı, en büyük güç oyunlarından biri kaç sezondur yok. Bad Boys Bad Boys...
extrada poyrazı andılar gelir gibi , macun kurabiye randevu vermemiş diyollaGeceyi "Survivor 2025 All Star - Gönüllüler" şampiyonu Batuhan Karacakaya ile kapatalım.
bu evli mutlu ve çocuklu artıkBeklediğimiz Almeda;
Ekli dosyayı görüntüle 131795
Bize gelen Almeda bu. Adalet mi bu? @Yakamoz-Asi @Bully
Poyraz da gelsinler, Batuhan & Efecan & Poyraz üçlü olurlar işte.extrada poyrazı andılar gelir gibi , macun kurabiye randevu vermemiş diyolla
ne anlamda üçlüPoyraz da gelsinler, Batuhan & Efecan & Poyraz üçlü olurlar işte.