Emre Ozansoy
Moderatör
Fatih Terim skeci geldi aklıma Olacak O Kadar'dan.macun gönüllüler takımını kuran ekibine küfrü basıp çıkmıştır konseye ))
Fatih Terim skeci geldi aklıma Olacak O Kadar'dan.macun gönüllüler takımını kuran ekibine küfrü basıp çıkmıştır konseye ))
bu adamın resminin paylaşılması yasaklanmalı @Dosi
Birkaç bölüme çıldırır bağırır çağırır. Getirir dışarıdan başka all starlar. Gönüllülere yol verirmacun gönüllüler takımını kuran ekibine küfrü basıp çıkmıştır konseye ))
aynısı yaşanmıştır zaten full city küme düşüyormuşFatih Terim skeci geldi aklıma Olacak O Kadar'dan.
Aradığın çirkefliği ve kaosu Almeda verir gibi. @xemrexxx
Şu olayları izlemek için SMS atabilirim.aynısı yaşanmıştır zaten full city küme düşüyormuş
nasıl bir mod gıııı bu 😱Mod resimlerim onlar benim karışamazsınnnnnnnnnnnnn
Yesin yesin, belki iyi yedekler gelir de düzgün bir yarış izleriz.almada zaten aç kalırsa tüm takımı yer gibi
heveslenme 2018 de anıl son 11-12 deki son gönüllü kalmıştı bu sene de benzeri olur gibiŞu olayları izlemek için SMS atabilirim.
bu fizikle parkurlarda şansı yok gibi 2. düelloda elenir umarım yanıltır beni almadaYesin yesin, belki iyi yedekler gelir de düzgün bir yarış izleriz.
ooo hadi dal dal bakalımTwiiterde bir arkadaşa yardım ediyordum seni yakmaya geldim
Şampiyon All Star takımından olacak (Batuhan), Gönüllüler de muhtemelen son 10'a kalmaz dediğin gibi.heveslenme 2018 de anıl son 11-12 deki son gönüllü kalmıştı bu sene de benzeri olur gibi
Ummadık taş baş yarar. Bak ne güzel kaos verdi ilk dakikadan, Acun kolay kolay göndermez.bu fizikle parkurlarda şansı yok gibi 2. düelloda elenir umarım yanıltır beni almada
nasıl bir mod gıııı bu 😱
Güllecinin ismi Almeda'ymış. Aranan kaosu daha yarışmaya girmeden getirdi manyak kadın @xemrexxx
@Yakamoz-Asi ve @DarkLegenD e uygun gibi bunlarUmmadık taş baş yarar. Bak ne güzel kaos verdi ilk dakikadan, Acun kolay kolay göndermez.
beceriksiz oyunculuğunu gösteriyor gibi senin oğlan oradaSana sinirli bakış atıyorum onuda mı anlamadın beeee
Bize uygun olmadığı kesin de kime uygun bilmiyorum, ilgilenmiyorum da.
Anıl'da da hiç akıl yok ha. 2022'de o performansa rağmen sms gücü olmadığı için elenmişti. Şimdi iki sezondur performansa dayalı sistem var ona da katılmıyor Anıl efendiheveslenme 2018 de anıl son 11-12 deki son gönüllü kalmıştı bu sene de benzeri olur gibi
------
bu fizikle parkurlarda şansı yok gibi 2. düelloda elenir umarım yanıltır beni almada
------
ooo hadi dal dal bakalım
beceriksiz oyunculuğunu gösteriyor gibi senin oğlan orada
isterse katılır zaten berkanla anıl ikisi de spor salonu işletiyordu , kondisyon olarak haızrlarıdırAnıl'da da hiç akıl yok ha. 2022'de o performansa rağmen sms gücü olmadığı için elenmişti. Şimdi iki sezondur performansa dayalı sistem var ona da katılmıyor Anıl efendi
en çok ben bilirim çatla maraşçı seniSen anlarsın oyunculuktan beee