kenara çekilsinNapsın oynayamadığı için bir şeyler yapıyor görünmek istiyor
kenara çekilsinNapsın oynayamadığı için bir şeyler yapıyor görünmek istiyor
Milföy de kötüydü. Bir tek Ayşe iyi görünüyor kızlardanson anda yırttımilföy Sema bile kötü kaldı izlemeyi bıraktı bunlar kaçırdıkça
evet 2024 te atakan, hilmicem, Batuhan, poyraz , ogeday derken en çok mesaj yazan2. kişi olmuşsun konudaBen 2024 yılı yılın en çok mesaj yazan üyelerinden bahsediyorsun sandım.
------
Yanlış anlaşılma olmuş kess. .ss
pehlivan Ayşe en iyiyse yandıkMilföy de kötüydü. Bir tek Ayşe iyi görünüyor kızlardan
Badem şeytan maalesef. Zaten geçen sene de korkusundan gelemedi. Bu sene daha zayıf kadro gördü, dedi ben buradan alır yürürümkenara çekilsinhep böyle 2022 de de son 13-14 kişi kalınca 2 hafta aradan çekildi batuhanla anıl yarıştı hep sonra bireysele enerjik girip şov yaptı badem, bunlar taktik bence yedekleri bekliyor sakatlığın bitmesi için@MasacRE
Senin etiketlerine laf yetiştirmekten olmuşumdur parlaklarla ya da Survivor ile bir alakası yok. Ciddiyim bu konudan etiket istemiyorum! Etiketlersen zahmet etmiş olursun ve yanıt alamazsın.evet 2024 te atakan, hilmicem, Batuhan, poyraz , ogeday derken en çok mesaj yazan2. kişi olmuşsun konudaneyse bu sene @Emre Ozansoy parlakları överek aranızdaki rekabeti geri getirecek
------
pehlivan Ayşe en iyiyse yandık
senin Zeynep sultan çıktı bakalımBadem şeytan maalesef. Zaten geçen sene de korkusundan gelemedi. Bu sene daha zayıf kadro gördü, dedi ben buradan alır yürürüm@Bully
Pehlivan iyi yarışmacı zaten ya. Nagihan'ın, Nefise'nin falan olmadığı ortamda en iyiye aday olur maalesefevet 2024 te atakan, hilmicem, Batuhan, poyraz , ogeday derken en çok mesaj yazan2. kişi olmuşsun konudaneyse bu sene @Emre Ozansoy parlakları överek aranızdaki rekabeti geri getirecek
------
pehlivan Ayşe en iyiyse yandık
kız naşşş o zaman konu dışınaSenin etiketlerine laf yetiştirmekten olmuşumdur parlaklarla ya da Survivor ile bir alakası yok. Ciddiyim bu konudan etiket istemiyorum! Etiketlersen zahmet etmiş olursun ve yanıt alamazsın.
sanmam nefise tur bindirir buna ogedatyı bile best offlarda yeniyordu geçen senePehlivan iyi yarışmacı zaten ya. Nagihan'ın, Nefise'nin falan olmadığı ortamda en iyiye aday olur maalesef
Bu sultanım da zor da olsa kazandı iyi barisenin Zeynep sultan çıktı bakalım
neyse survivorın ilk günü sayesinde 185 bin olmuşumBu sultanım da zor da olsa kazandı iyi bari
O ikisi hariç dedim zaten ya. Sema da hız olarak tur bindirir mesela ama onun atışları istikrarsız. Ayşe onlara göre ağır ama atışlarda sağlamkız naşşş o zaman konu dışınakonuya güncel yorum yapanı etiketlerim ben
------
sanmam nefise tur bindirir buna ogedatyı bile best offlarda yeniyordu geçen senenagi Queen de başlarda kaybetmezdi buna karşı sonradan tek bacağa düşünce şansı olabilir ayşenin
yağmur sultanım oldu benim de çakma batuhana negzel had bildirdiO ikisi hariç dedim zaten ya. Sema da hız olarak tur bindirir mesela ama onun atışları istikrarsız. Ayşe onlara göre ağır ama atışlarda sağlam
kenara çekilsinhep böyle 2022 de de son 13-14 kişi kalınca 2 hafta aradan çekildi batuhanla anıl yarıştı hep sonra bireysele enerjik girip şov yaptı badem, bunlar taktik bence yedekleri bekliyor sakatlığın bitmesi için@MasacRE
Adem nerdeyse 40 yaşında, onu da hesap edin. Diğer yarışmacılar hep genç. Taktik yapıyorsa bile anlayışla karşılamak gerek bu yüzdenBadem şeytan maalesef. Zaten geçen sene de korkusundan gelemedi. Bu sene daha zayıf kadro gördü, dedi ben buradan alır yürürüm@Bully
ayol özgür ve Bozok dedelerim geçen sene 50 yaşlarına rağmen yarıştıAdem nerdeyse 40 yaşında, onu da hesap edin. Diğer yarışmacılar hep genç. Taktik yapıyorsa bile anlayışla karşılamak gerek bu yüzden
2022 yar olmadı zaten Adem’e. Bu sezon alır inşallah kupayı
Zeka da önemli bu işlerdeKudurun
Ünlülerden birtek Yusuf Yıldız ve Zeynep.
Barış bıraktığımız yerden devam.. Acunun bashettiği ölmediğiniz sürece oynayacaksınız demiş.. Yane yattığınız yerden para yok demiş.
nasıl kendini kötü hissetmekse 21 yaşındaki adilhandan önce geldi final atışına, parkuru daha çabuk geldiYa Marış ne ağladın be. Oynayamayacak durumda olsan doktor rapor verirdi zaten sana oynayamaz diye.
O ve kankasının en büyük numarası mağduriyet geçersiz ama bu yeni sistemde. O yüzden performansı da inşallah tek başına yeterli olmayacak ve yine yar olmayacak o kupa bademeAdem nerdeyse 40 yaşında, onu da hesap edin. Diğer yarışmacılar hep genç. Taktik yapıyorsa bile anlayışla karşılamak gerek bu yüzden
Adem nerdeyse 40 yaşında, onu da hesap edin. Diğer yarışmacılar hep genç. Taktik yapıyorsa bile anlayışla karşılamak gerek bu yüzden
bu arada @Yakamoz-Asi nerede değerlendirilmesi gereken önemli konular var ortadaO ve kankasının en büyük numarası mağduriyet geçersiz ama bu yeni sistemde. O yüzden performansı da inşallah tek başına yeterli olmayacak ve yine yar olmayacak o kupa bademe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?