Bu konuda canın sıkılacak ama üzgünüm Barış elenmeyecek
Bu konuda canın sıkılacak ama üzgünüm Barış elenmeyecek
1-1 oldu sus gızzzBu konuda canın sıkılacak ama üzgünüm Barış elenmeyecek![]()
2 2 oldu 😂
ıyyyy bir de tshirtünü çıkarıyor ortalık kokmuştur2 2 oldu 😂
kızzzz Maraş dondurmacısı için büyü yeteneğini ademe vermişsin geçici süreliğine 😱 senden korkulur2 2 oldu 😂
Haklı bir abartı.birini sevince @Emre Ozansoy un abartma seviyesi@Dosi @Angelica @serhatt @Zeyno @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi
------
kızzzz Maraş dondurmacısı için büyü yeteneğini ademe vermişsin geçici süreliğine 😱 senden korkulur@Dosi @Royal_Highness @Zeyno
dayısını sen al yeğenini adaşım o zamanHaklı bir abartı.![]()
Tam tersi olur.
helal olsun adilhanDondurma hırsızı rezil herif ilk hafta elendi KAHKAHA ATIYORUM![]()
![]()
![]()
Bu dondurmacıyı evine postalayan adam bundan sonra benim kardeşimdir. Helal olsun benim kardeşime
İyi olan kazansın. İt's me.belli olmaz hanginizin yeneceğiolay şuna bağlar
@Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 132027Ekli dosyayı görüntüle 132028
İyi olan kazansın. İt's me.![]()
akın oğlan, kanal 7 oplanı derken dondurmacı oğlanı da kaybettin teyzoş bu ne uğursuzlukCanı sağolsun hiççç üzülmedin aksine bu yarıışmadan kurtulduğuna seviniyorum![]()
akın oğlan, kanal 7 oplanı derken dondurmacı oğlanı da kaybettin teyzoş bu ne uğursuzluk![]()
zaten ilk 20 ye giremezdi şansını zorlamaması iyiBen kimseyi kaybetmedim merak etme sen canı sağolsun kuzumun![]()
semih trolü de rezil olmuş, barışa hadi kaldır uçağı demiş dün hiçbir şey kaldıramadıDondurma hırsızı rezil herif ilk hafta elendi KAHKAHA ATIYORUM![]()
![]()
![]()
zaten ilk 20 ye giremezdi şansını zorlamaması iyi![]()
çok üzüldükCanı sağolsun hiççç önemli değillll![]()
Seninle çok muhatap olmaktandır.akın oğlan, kanal 7 oplanı derken dondurmacı oğlanı da kaybettin teyzoş bu ne uğursuzluk![]()