yönelimi mi değişti oğlanın yoksa hadım mı olmuş sen böyle demezdin😱Aman napiim.
yönelimi mi değişti oğlanın yoksa hadım mı olmuş sen böyle demezdin😱Aman napiim.
boşver sen de mehmet ali erbilin oğlunu alırsın poyrazla elti olursunuz artık
Elti değil, Aşk-ı Memnu olur o.boşver sen de mehmet ali erbilin oğlunu alırsın poyrazla elti olursunuz artık
aaaa basıldınız mı noldu 😱Elti değil, Aşk-ı Memnu olur o.![]()
Mali evlenince Poyraz bu aileden bir cacık olmayacağını anlayıp terk etmiştir.
Parası bitince döner kızaMali evlenince Poyraz bu aileden bir cacık olmayacağını anlayıp terk etmiştir.![]()
Herkes sen mi.Parası bitince döner kıza![]()
bu paraya önem verdiğini hep söylüyorHerkes sen mi.![]()
Senin gibi safozlar da yiyor işte.bu paraya önem verdiğini hep söylüyor![]()
Şöyle bir ayıyı bazen sürtünerek (!) 2 ay en yakınında tutmasının başka açıklaması olamaz paradan başkaEkli dosyayı görüntüle 136659

Gibisi fazla öyleyim zaten.1 saat önce Ceo ya da belediye başkanı gibiydin noldu yardım istiyonnn
Ekli dosyayı görüntüle 136668
fenalaşmışsın haberi alınca yığılıp kaldı dedi senin için @Dosi ve @Angelica gacılarıGibisi fazla öyleyim zaten.![]()
fenalaşmışsın haberi alınca yığılıp kaldı dedi senin için @Dosi ve @Angelica gacıları@Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre Ozansoy @HollyDemon ☾☆ @cookies

fenalaşmışsın haberi alınca yığılıp kaldı dedi senin için @Dosi ve @Angelica gacıları@Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre Ozansoy @HollyDemon ☾☆ @cookies

ogeday, poyraz derken inş. sıra senin fatik e de gelir de elinde oğlan kalmaz dicem de fatiki kimse almaz koca diye
Evlenen buluyor belasını no problem. Yanlışlarını anlayıp ecünnülere tekmeyi basıyorlar nihayetinde.ogeday, poyraz derken inş. sıra senin fatik e de gelir de elinde oğlan kalmaz dicem de fatiki kimse almaz koca diye![]()
mehmet ali Erbil ölürse poyraz basmaz tekmeyi o mirası bırakmamak içinEvlenen buluyor belasını no problem. Yanlışlarını anlayıp ecünnülere tekmeyi basıyorlar nihayetinde.![]()