cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,245
- Puanı
- 1,060
Sen büyük Aycan fanısın belli ki.Her seferinde bir fena oluyorum doğrudur
Sen büyük Aycan fanısın belli ki.Her seferinde bir fena oluyorum doğrudur
yayın açıp ağlayan oğlan bumu emre
------
yayın açıp ağlayan oğlan bumu emre
Şampiyon olduktan sonra katılmayan Yusuf ve Cemal Can kalmıştı. Bakalım Cemal de gelecek mi
Niye zırlamış peki
Aleyna, Ayşe, Pınar ve Damla'da sadece makyaj var bence.
Mobilden giriş yapıp bu şekilde attığın için teşekkür ederim.
@serhatt seneye bunu destekleyecekmiş, nedenini söyleyemem banlanırımHer seferinde bir fena oluyorum doğrudur
Katılacağını nerden çıkardın ? @Angelica nın cialarını satın mı aldın ?@serhatt seneye bunu destekleyecekmiş, nedenini söyleyemem banlanırım
https://twitter.com/x/status/1936700222924570815
Faraştan da sıkıldım , Survivor dan da EXATLON'A ne dersin ?öyle diyollaseneye teyzoş Maraş barışı desteklemek için benden çok yazar konuya kuduruk şey @Angelica
aycan exatlon almanyada finale kalmıştı türkiyede de kalırsa tüm sene @Yakamoz-Asi tansiyon-şeker*kolestorel derken geberirFaraştan da sıkıldım , Survivor dan da EXATLON'A ne dersin ?
Finalde sms le mi, performansla mı kaybetti ?aycan exatlon almanyada finale kalmıştı türkiyede de kalırsa tüm sene @Yakamoz-Asi tansiyon-şeker*kolestorel derken geberir
acunun keyfine kalmışFinalde sms le mi, performansla mı kaybetti ?
Niye şaşırdın o zaman kafana güneş mi geçti ?acunun keyfine kalmış
Kanmadım ki dümbelekMeloş teyze yine seni kandırıyor melun
O kim be Firdevs yöreoğlunun telif hakkına sahip olmak kim 😅🤣😂Telif hakkı @serhatt a ait görseli paylaşamazsın.
Bal gibi olur sende Hilmi olursun üç liralık ihaleyi 30 liraya alan Hilmi.O kim be Firdevs yöreoğlunun telif hakkına sahip olmak kim 😅🤣😂
hoşta .ss neyse @Bully melunu @Maskeli Fedai gelince onu dövecekmişBal gibi olur sende Hilmi olursun üç liralık ihaleyi 30 liraya alan Hilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?