cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,438
- Puanı
- 1,060
Sen büyük Aycan fanısın belli ki.Her seferinde bir fena oluyorum doğrudur![]()
Sen büyük Aycan fanısın belli ki.Her seferinde bir fena oluyorum doğrudur![]()
yayın açıp ağlayan oğlan bumu emre
------
yayın açıp ağlayan oğlan bumu emre![]()
Şampiyon olduktan sonra katılmayan Yusuf ve Cemal Can kalmıştı. Bakalım Cemal de gelecek mi![]()
Niye zırlamış peki![]()
Aleyna, Ayşe, Pınar ve Damla'da sadece makyaj var bence.
Mobilden giriş yapıp bu şekilde attığın için teşekkür ederim.
@serhatt seneye bunu destekleyecekmiş, nedenini söyleyemem banlanırımHer seferinde bir fena oluyorum doğrudur![]()
Faraştan da sıkıldım , Survivor dan da EXATLON'A ne dersin ?öyle diyollaseneye teyzoş Maraş barışı desteklemek için benden çok yazar konuya kuduruk şey @Angelica
aycan exatlon almanyada finale kalmıştı türkiyede de kalırsa tüm sene @Yakamoz-Asi tansiyon-şeker*kolestorel derken geberirFaraştan da sıkıldım , Survivor dan da EXATLON'A ne dersin ?![]()
Finalde sms le mi, performansla mı kaybetti ?aycan exatlon almanyada finale kalmıştı türkiyede de kalırsa tüm sene @Yakamoz-Asi tansiyon-şeker*kolestorel derken geberir![]()
acunun keyfine kalmışFinalde sms le mi, performansla mı kaybetti ?![]()
Niye şaşırdın o zaman kafana güneş mi geçti ?acunun keyfine kalmış![]()
Kanmadım ki dümbelekMeloş teyze yine seni kandırıyor melun![]()
O kim be Firdevs yöreoğlunun telif hakkına sahip olmak kim 😅🤣😂Telif hakkı @serhatt a ait görseli paylaşamazsın.![]()
Bal gibi olur sende Hilmi olursun üç liralık ihaleyi 30 liraya alan Hilmi.O kim be Firdevs yöreoğlunun telif hakkına sahip olmak kim 😅🤣😂
hoşta .ss neyse @Bully melunu @Maskeli Fedai gelince onu dövecekmişBal gibi olur sende Hilmi olursun üç liralık ihaleyi 30 liraya alan Hilmi.![]()