cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,258
- Puanı
- 1,060
@xemrexxx biz bu kaana ne yapalım Ademi destekliyor yaaaEvi inlettim, annemi korkuttum
Batuhan’ın seçtiği atışta Batuhan’ı comeback yaparak yendi ve avantajı elde etti Adem. Ama rehavet yok, sakinliğimizi korumak zorundayız![]()
Çaktırmasanasen canl ıyayında pankart tutuyorsun kandırma bizi![]()
En doğru kişiyi destekliyorum, mutlu ve gururluyum@xemrexxx biz bu kaana ne yapalım Ademi destekliyor yaaa![]()
Neresi doğru bee😂En doğru kişiyi destekliyorum, mutlu ve gururluyum![]()
@xemrexxx biz bu kaana ne yapalım Ademi destekliyor yaaa![]()
zehirli mantı gönder teyzoş bu kaanaÇaktırmasana
(Holigan olduğumu belli etmemeliyim)
Yokk @Bully kaana kıyamam ben😂zehirli mantı gönder teyzoş bu kaana![]()
Bende bağırdım.Gerçi ben müstakilde oturduğum için ne yaparsam yaparım kime ne ?Evi inlettim, annemi korkuttum
Batuhan’ın seçtiği atışta Batuhan’ı comeback yaparak yendi ve avantajı elde etti Adem. Ama rehavet yok, sakinliğimizi korumak zorundayız![]()
Ahaahahahahaajaj yapamıyorsun işteÇaktırmasana
(Holigan olduğumu belli etmemeliyim)
Heyt be yoldaşıma bak sen o zaman içelim güzelleşelim.En doğru kişiyi destekliyorum, mutlu ve gururluyum![]()
şimdi müstakil gecekondu mu yoksa villa falan mı @serhatt ikisine de gelir iki mekanla ilgili de fantezileri vardırBende bağırdım.Gerçi ben müstakilde oturduğum için ne yaparsam yaparım kime ne ?
Ahaahahahahaajaj yapamıyorsun işte
Heyt be yoldaşıma bak sen o zaman içelim güzelleşelim.![]()
3 set kazanmalı birisi şampiyon olması için.Batuhan 2. Seti de verirse zaten adem şampiyon olur maalesef.
@serhatt ın başımın üstünde yeri var, buyursun gelsin hoşgelir ,sefalar getirir.Sende koca totonun üstünde yuvarlan.