Bu mesaj sonrası sayı almamış kızadem Batuhan finalde küçük halka seçer diye küçük halka seçti ayşeye karşı , antreman yapmak için ama paket oldu ; Ayşe bitridğinde ademin 10-12 lobutu vardı masada ; skandal @Bully nin tansiyonunu ölçün@Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆
https://twitter.com/x/status/1932865204624183461
Sen niye böylesin yaadem Batuhan finalde küçük halka seçer diye küçük halka seçti ayşeye karşı , antreman yapmak için ama paket oldu ; Ayşe bitridğinde ademin 10-12 lobutu vardı masada ; skandal @Bully nin tansiyonunu ölçün@Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆
https://twitter.com/x/status/1932865204624183461
Uğursuzluğu desteklediği yarışmacıyı vurmuş.Bu mesaj sonrası sayı almamış kız
İlk kez denk geldim, açılmış ve şu an bakıyorum
beceriksiz Ayşe parkurda düştü, yine fıs fıs yaptılar.ss
Bu mesaj sonrası sayı almamış kız
İlk kez denk geldim, açılmış ve şu an bakıyorum
Ayşe beceriksiz çıktı inş. volki tolki eler onuUğursuzluğu desteklediği yarışmacıyı vurmuş.
Kim kapattı senin sözün geçmiyor mu ? Forumdaki hükmün orada sürmüyor anlaşılan.
beceriksiz Ayşe parkurda düştü, yine fıs fıs yaptılar.ss
------
Ayşe beceriksiz çıktı inş. volki tolki eler onu
Güzel soru lan helal olsun valla.Bu sene izlemedin, helal olsun
O zaman 5 dakikalık bakmalarının ışığında bir şampiyonluk tahmini alalım senden. Adem mi Batuhan mı?
Günlüm Batuhan’dan yana ama Acun’un gönlü Ademden yana. Adem şampiyonluk sözü aldığı için gelip ilk zamanlar kendini hiç yormamıştı (sanki 1 ay sakat ayağına oynamıyor diye yorumlar dönmüştü)Bu sene izlemedin, helal olsun
O zaman 5 dakikalık bakmalarının ışığında bir şampiyonluk tahmini alalım senden. Adem mi Batuhan mı?
Ben izlemek istemiyorum kiKim kapattı senin sözün geçmiyor mu ? Forumdaki hükmün orada sürmüyor anlaşılan.
Attan inip eşeğe mi bindin şimdi de
Güzel soru lan helal olsun valla.
Kapatıldı diye açıklayınca böyle bir soru beklemelisin.Günlüm Batuhan’dan yana ama Acun’un gönlü Ademden yana. Adem şampiyonluk sözü aldığı için gelip ilk zamanlar kendini hiç yormamıştı (sanki 1 ay sakat ayağına oynamıyor diye yorumlar dönmüştü)
Yorumum bu kadar
------
Ben izlemek istemiyorum kiiyi ki kapatıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?