Bu mesaj sonrası sayı almamış kızadem Batuhan finalde küçük halka seçer diye küçük halka seçti ayşeye karşı , antreman yapmak için ama paket oldu ; Ayşe bitridğinde ademin 10-12 lobutu vardı masada ; skandal @Bully nin tansiyonunu ölçün@Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆
Sen niye böylesin yaadem Batuhan finalde küçük halka seçer diye küçük halka seçti ayşeye karşı , antreman yapmak için ama paket oldu ; Ayşe bitridğinde ademin 10-12 lobutu vardı masada ; skandal @Bully nin tansiyonunu ölçün@Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆
Uğursuzluğu desteklediği yarışmacıyı vurmuş.Bu mesaj sonrası sayı almamış kız
İlk kez denk geldim, açılmış ve şu an bakıyorum![]()
beceriksiz Ayşe parkurda düştü, yine fıs fıs yaptılar.ss
Bu mesaj sonrası sayı almamış kız
İlk kez denk geldim, açılmış ve şu an bakıyorum![]()
Ayşe beceriksiz çıktı inş. volki tolki eler onuUğursuzluğu desteklediği yarışmacıyı vurmuş.![]()
Kim kapattı senin sözün geçmiyor mu ? Forumdaki hükmün orada sürmüyor anlaşılan.
beceriksiz Ayşe parkurda düştü, yine fıs fıs yaptılar.ss
------
Ayşe beceriksiz çıktı inş. volki tolki eler onu![]()
Güzel soru lan helal olsun valla.Bu sene izlemedin, helal olsun
O zaman 5 dakikalık bakmalarının ışığında bir şampiyonluk tahmini alalım senden. Adem mi Batuhan mı?![]()
Günlüm Batuhan’dan yana ama Acun’un gönlü Ademden yana. Adem şampiyonluk sözü aldığı için gelip ilk zamanlar kendini hiç yormamıştı (sanki 1 ay sakat ayağına oynamıyor diye yorumlar dönmüştü)Bu sene izlemedin, helal olsun
O zaman 5 dakikalık bakmalarının ışığında bir şampiyonluk tahmini alalım senden. Adem mi Batuhan mı?![]()
Ben izlemek istemiyorum kiKim kapattı senin sözün geçmiyor mu ? Forumdaki hükmün orada sürmüyor anlaşılan.
Attan inip eşeğe mi bindin şimdi de
Güzel soru lan helal olsun valla.![]()
Kapatıldı diye açıklayınca böyle bir soru beklemelisin.Günlüm Batuhan’dan yana ama Acun’un gönlü Ademden yana. Adem şampiyonluk sözü aldığı için gelip ilk zamanlar kendini hiç yormamıştı (sanki 1 ay sakat ayağına oynamıyor diye yorumlar dönmüştü)
Yorumum bu kadar
------
Ben izlemek istemiyorum kiiyi ki kapatıldı