Adem’i geçme şansı yok tabii ki2018’de Adem’e Badem oldu.Tarih tekerrürden ibarettir.@Bully
Adem’i geçme şansı yok tabii ki2018’de Adem’e Badem oldu.Tarih tekerrürden ibarettir.@Bully
Nagi , Ali Koç’un Fener i gibi.Adem’i geçme şansı yok tabii ki
2018'in gerçek şampiyonu Nagi'mizdir aslında. Kendinizi kandırmayın. @12.AdamAdem’i geçme şansı yok tabii ki
Doğru bir tespitte bulundun valla yarışı sonuna kadar götürüp kazanamamak ortak kaderleriNagi , Ali Koç’un Fener i gibi.
Her zaman kalite benim işim.Doğru bir tespitte bulundun valla yarışı sonuna kadar götürüp kazanamamak ortak kaderleri
2011’in gerçek şampiyonu biziz diyen Trabzonlular gibi konuşmuşAdamı hasta etme Şükrü@Bully
Seni ve @12.Adam 'ı çok severim ama Nagi'miz katıldığı her sene performans lideri idi.2011’in gerçek şampiyonu biziz diyen Trabzonlular gibi konuşmuş
Kupayı alamadıktan sonra ne işe yararSeni ve @12.Adam 'ı çok severim ama Nagi'miz katıldığı her sene performans lideri idi.
AhaahhahahajJh çok fenasın ya seviyorum seni poğaça2011’in gerçek şampiyonu biziz diyen Trabzonlular gibi konuşmuş
Sezona iyi başlayıp tökezledikten sonra bir daha toparlanamayan TsSeni ve @12.Adam 'ı çok severim ama Nagi'miz katıldığı her sene performans lideri idi.
Acıttın dikkat et.Kupamı alamadıktan sonra ne işe yarar
@Bully biz kupasız şampiyonuz. Survivor denince Nagihan'ım gelir ilk akla.AhaahhahahajJh çok fenasın ya seviyorum seni poğaça
Sezona iyi başlayıp tökezledikten sonra bir daha toparlanamayan Ts
------
Acıttın dikkat et.
Sema gidici, oh be.Yooo benim aklıma başka kişiler geliyor.@Bully
Şaşırdın herhalde sen. Sonuçlar ortada.Semayı , potosludan hep bir adım önde tutmuşumdur.@Bully
dur Aycanım 4-0 yaptı ilk turu alıyor gibiBana uyaryeterki Aycanım alsın
Sonuçlardan bağımsız söylüyorum.Şaşırdın herhalde sen. Sonuçlar ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?