Adem’i geçme şansı yok tabii ki2018’de Adem’e Badem oldu.Tarih tekerrürden ibarettir.@Bully
Adem’i geçme şansı yok tabii ki2018’de Adem’e Badem oldu.Tarih tekerrürden ibarettir.@Bully
Nagi , Ali Koç’un Fener i gibi.Adem’i geçme şansı yok tabii ki![]()
2018'in gerçek şampiyonu Nagi'mizdir aslında. Kendinizi kandırmayın. @12.AdamAdem’i geçme şansı yok tabii ki![]()
Doğru bir tespitte bulundun valla yarışı sonuna kadar götürüp kazanamamak ortak kaderleriNagi , Ali Koç’un Fener i gibi.![]()
Her zaman kalite benim işim.Doğru bir tespitte bulundun valla yarışı sonuna kadar götürüp kazanamamak ortak kaderleri![]()
2011’in gerçek şampiyonu biziz diyen Trabzonlular gibi konuşmuşAdamı hasta etme Şükrü@Bully
Seni ve @12.Adam 'ı çok severim ama Nagi'miz katıldığı her sene performans lideri idi.2011’in gerçek şampiyonu biziz diyen Trabzonlular gibi konuşmuş![]()
Kupayı alamadıktan sonra ne işe yararSeni ve @12.Adam 'ı çok severim ama Nagi'miz katıldığı her sene performans lideri idi.![]()
AhaahhahahajJh çok fenasın ya seviyorum seni poğaça2011’in gerçek şampiyonu biziz diyen Trabzonlular gibi konuşmuş![]()
Sezona iyi başlayıp tökezledikten sonra bir daha toparlanamayan TsSeni ve @12.Adam 'ı çok severim ama Nagi'miz katıldığı her sene performans lideri idi.![]()
Acıttın dikkat et.Kupamı alamadıktan sonra ne işe yarar![]()
@Bully biz kupasız şampiyonuz. Survivor denince Nagihan'ım gelir ilk akla.AhaahhahahajJh çok fenasın ya seviyorum seni poğaça
Sezona iyi başlayıp tökezledikten sonra bir daha toparlanamayan Ts
------
Acıttın dikkat et.![]()
Sema gidici, oh be.Yooo benim aklıma başka kişiler geliyor.@Bully
Şaşırdın herhalde sen. Sonuçlar ortada.Semayı , potosludan hep bir adım önde tutmuşumdur.@Bully
dur Aycanım 4-0 yaptı ilk turu alıyor gibiBana uyaryeterki Aycanım alsın
![]()
Sonuçlardan bağımsız söylüyorum.Şaşırdın herhalde sen. Sonuçlar ortada.![]()