TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bodyguard volkan sakatlanıp gidiyor galiba .ss

Ben yine de ADEM şampiyon olacak diyorum maalesef, umarım yanılırım.

Poyraz’ı oyuna getirmişler güya. Gelmeseydin, atışlarını güzelce yapsaydın :A

Volkan sana oyunu bırakacam demişse bile sen de şike yapmış oluyorsun Poyraz :A Kabul etmeseydin, ben böyle bir şeye dahil olmam deseydin :A
------

Poyraz o kadar kötü atmış ki Volkan dağlara taşlara atmayı kendine yedirememiş ve düzgün atışlar yapmış :A

Volkan sana oyunu bırakacam demişse bile sen de şike yapmış oluyorsun Poyraz :A Kabul etmeseydin, ben böyle bir şeye dahil olmam deseydin :A
------

Poyraz o kadar kötü atmış ki Volkan dağlara taşlara atmayı kendine yedirememiş ve düzgün atışlar yapmış :A
Artık iyice tadı kaçtı. Seneye kesinlikle SMS geri gelmeli. Çok kızıyorduk ama düello daha kötü.

Poyraz'ı sevmesem de iyi niyetinden kaybetti resmen. İptal edilmeli düello. Tekrardan oynanmalı. Volkan, Batuhan, Ayşe ve Yusuf yapılan bu kumpası itiraf etmesine rağmen Acun bu düelloyu iptal etmezse çok ayıp olur. Batuhan senden anında soğudum, inşallah kazanamazsın yine. Kupa ALMEDA'nın hakkı.
Nagi'm de yine haklının yanında, helal olsun sana, seni bu yüzden çok seviyorum. :bhr::Z

------

adam %75 le oynadığı basketi atamadı volkan napsın :A
------

ablam formunda :F:F @Dosi @Angelica

------

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Poyraz geri alınırsa diğer elenen yarışmacılara ve oradaki şu an devam eden yarışmacılara büyük haksızlık yapılır. Eğer Poyraz'ın yerinde sönük, farkedilmeyen bir yarışmacı olsaydı bu şekilde anketler vs. hiç olmayacaktı. Adaletsizlik yapılmaktadır.

• Aynen
Reactions: xemrexxx