- Reaksiyon puanı
- 59,815
- Puanı
- 1,060
İsmaille Yunus Emre perişan oldular resmen
İsmaille Yunus Emre perişan oldular resmen
Bolobon kazandı :.ssİsmaille Yunus Emre perişan oldular resmenKazandıkları paraları fazlasıyla hak ettiler
![]()
Helal İsmail, çok kritik sayıydıBolobon kazandı :.ss
Ayucuk Hikmet'i iki tane güç oyununda paket eden Poyraz reisime helal olsun
Sevgi nin sevgilisi oldun bakıyorumAyucuk Hikmet'i iki tane güç oyununda paket eden Poyraz reisime helal olsun@Bully
Bu arada Sevgi de her geçen gün şaşırtıyor beni. Baya baya iyi performans gösteriyor kız. Burada bile tıfıl görüntüsüyle 2 galibiyet aldı
Bolobon neredesin Bolobonnn helal be Sevgi![]()
Sevgi sultanım patlattı siziHelal İsmail, çok kritik sayıydı
Her anlamda acayip bir oyun oluyorHeyecan tavan
![]()
Sevdiğim biri değil ama burada takdir ettim. Genel performansı da iyi zatenSevgi nin sevgilisi oldun bakıyorum
------
Sevgi sultanım patlattı sizi![]()
Efeyi künefe yaparlar bu hafta yazılırsaSevdiğim biri değil ama burada takdir ettim. Genel performansı da iyi zaten![]()
Ayucuk Hikmet'i iki tane güç oyununda paket eden Poyraz reisime helal olsun@Bully
Bu arada Sevgi de her geçen gün şaşırtıyor beni. Baya baya iyi performans gösteriyor kız. Burada bile tıfıl görüntüsüyle 2 galibiyet aldı
Bolobon neredesin Bolobonnn helal be Sevgi![]()
Hikmet balon yaSevgi nin sevgilisi oldun bakıyorum
------
Sevgi sultanım patlattı sizi![]()
Acun yarışmaya sarmış yapıyı yıktı galibaHikmet balon yaAyıyı 2 kez deviren Poyraz’a helal olsun tabii
Sevgi’den rahatsızım, Meryem utanmalısın![]()
Almeda ile hikmet birilerini sakatlamasa bariE yok artık sırf Badem'i biraz daha parlatmak için boks oyunu koyacaklar Survivor'a inanılmaz...
Kafayı yedi iyice...Yuh boks maçı yapacak macun
------
Almeda ile hikmet birilerini sakatlamasa bari![]()
2018 gibi olsun Almeda ve adem finali görmek istiyor macun, ama bireyselde bademi yiyecekler bu sefer bence sonuçta Sema, Almeda vb. Güç oyununa çıkamayacak orada ,kadınlarla karışık oynayınca badem sönerKafayı yedi iyice...