- Reaksiyon puanı
- 30,020
- Puanı
- 1,059
3 ödülden men ile başlarızdur bakalım ceza ne verecek
3 ödülden men ile başlarızdur bakalım ceza ne verecek
Bu arada Bi dedikodu patlatayımForuma ara verdiğin dönem Acunmedya'ya mı sızdın naptın
Gelsin bakalım Avatar Atakan
Yunus Emre'nin bir dönem fanı çoktu. Almeda'ya çıkmaz öyle oyşu an oylama açsa macun almeda yunus emrenin geçen sene aldığı oyu alır
Ekli dosyayı görüntüle 132448
anti bademciler çokYunus Emre'nin bir dönem fanı çoktu. Almeda'ya çıkmaz öyle oy
Onu konuştuk burdaBu arada Bi dedikodu patlatayımAdem ile Senem sevgili olabilir
Anti bademci çok da bademci de çok
almeda batuşıuna kavuştuOnu konuştuk burdaDışardan bir fotoğraf paylaşılmış.
Bakalım Adem ile Senem için nasıl olacak hikayenin sonu
like ları sayıyor işteAnti bademci çok da bademci de çok
Doğru yolu bulmana sevindim
Maviye geçeceğini söylerken ilk Batu verdi tepkiyi zaten. Asıl ilk kavga ettiği kişiler burada diye ama yemedi maalesef
Senem sakat mı bu arada? TopallıyorduOnu konuştuk burdaDışardan bir fotoğraf paylaşılmış.
Bakalım Adem ile Senem için nasıl olacak hikayenin sonu
Tamam sakin ol şaka yaptım. Bademin olduğu takım desteklenir mi hiç. Almeda'ya rağmen maviye devamDoğru yolu bulmana sevindimMaviyi paramparça eder bu kadın
Seni Ademsporlu yaptıkBundan böyle birlikte yol yürüyeceğiz artık ona göre, satmak yok
belli olmaz napacağı almeda Queen inMaviye geçeceğini söylerken ilk Batu verdi tepkiyi zaten. Asıl ilk kavga ettiği kişiler burada diye ama yemedi maalesef
İnanmamıştım zatenTamam sakin ol şaka yaptım. Bademin olduğu takım desteklenir mi hiç. Almeda'ya rağmen maviye devam
Kaanı mı destekliyorsun sen? La desteklenecek isim yok mavideTamam sakin ol şaka yaptım. Bademin olduğu takım desteklenir mi hiç. Almeda'ya rağmen maviye devam
Dikkat etmedim, diğer bölüm bakalım durumunaSenem sakat mı bu arada? Topallıyordu
belli olmaz napacağı almeda Queen in
Karakter olarak beş para etmese de performansıyla üç beş sayı kazandırır bize onunla idare edeceğiz artıkİnanmamıştım zatenAlmeda yok edecek hayırlısıyla maviyi, kırmızıyı güzel günler bekliyor diye düşünüyorum
karşıda göksu, serenayy, Zeynep var yani almeda iş yapar mavideKarakter olarak beş para etmese de performansıyla üç beş sayı kazandırır bize onunla idare edeceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?