Hikmete yapım haksızlık etmiş. Konuyu net bilmiyorum, ancak gönlü alınıp çağırılmalı. Ve bu sezon sükse yapılıp (bütün Survivora mal olmuş kişiler çağırılmalı) Survivor bitirilmeli. Eğer bu tarzda bir program yapmakta ısrarı varsa Acunun Exatlon ile yoluna devam edebilir. Survivor kisvesinin miladı doldu artık.Hikmet’in üzerindeki kürk başka bir görüntüsüne ait. Yapıştırmışlar
Çok önceden gelmeyeceğim demişti. Para tatlı gelip sonradan geçiş yaparsa o ayrı
Afişin yalın hali bu:
Ekli dosyayı görüntüle 131521
Adem 👊👊👊
@serhatt ınki hala şansını zorluyor @Dosi @Angelica @cookies @Zeyno @MasacRE @12.Adam @tekinHikmete yapım haksızlık etmiş. Konuyu net bilmiyorum, ancak gönlü alınıp çağırılmalı. Ve bu sezon sükse yapılıp (bütün Survivora mal olmuş kişiler çağırılmalı) Survivor bitirilmeli. Eğer bu tarzda bir program yapmakta ısrarı varsa Acunun Exatlon ile yoluna devam edebilir. Survivor kisvesinin miladı doldu artık.
Bu kim? 😱
Emin Günenç.Bu kim? 😱
Oha saçlarını kestirince tanıyamadım. Çok iyi olmuş.
Dün kestirmiş ve yeni karakter yükleniyor yazmış. Muhtemelen dizi yada film geliyor.Oha saçlarını kestirince tanıyamadım. Çok iyi olmuş.
Oha saçlarını kestirince tanıyamadım. Çok iyi olmuş.
ayol size bakmaz bu o kadar yusuf oğlanla aynı dizide oynadı, siz kimsinizDün kestirmiş ve yeni karakter yükleniyor yazmış. Muhtemelen dizi yada film geliyor.
İzlediğim tek dizi Şerbet. Umarım oraya geliyodur.Dün kestirmiş ve yeni karakter yükleniyor yazmış. Muhtemelen dizi yada film geliyor.
Firaz ve İlhami'nin yanına gelsin.İzlediğim tek dizi Şerbet. Umarım oraya geliyodur.
Of sana ne oluyor? Ne salça oluyorsun?ayol size bakmaz bu o kadar yusuf oğlanla aynı dizide oynadı, siz kimsiniz
İkisi de gidebilir gerek yok. Bu hepsine Daş çıkartır.Firaz ve İlhami'nin yanına gelsin.
Bana paylaşmış oğlanı adaşım , sana noliyi esasOf sana ne oluyor? Ne salça oluyorsun?
Bize bakar bakmaz diye bir şey mi dedik?
Sen kimsin?
------
İkisi de gidebilir gerek yok. Bu hepsine Daş çıkartır.
Üçlü olsun güçlü olsun.İkisi de gidebilir gerek yok. Bu hepsine Daş çıkartır.
Herkese açık bir yerde paylaşmış. Özelden paylaşsaydı o zaman.Bana paylaşmış oğlanı adaşım , sana noliyi esas
O ikisinden bir cacık olmaz. Emin> o ikisi.Üçlü olsun güçlü olsun.
O ikisinden bir cacık olmaz. Emin> o ikisi.
Başkaları herkeseaçık şeylere yorum yapınca dellendiğin için savunman geçersizHerkese açık bir yerde paylaşmış. Özelden paylaşsaydı o zaman.
Paylaşımı yapan ile muhatap oldum ben senin ile değil. Senlik bir şey olsaydı seninle muhatap olurdum.
------
O ikisinden bir cacık olmaz. Emin> o ikisi.
Neye dellenmişim ayol? Herkese açık şeylere herkes yorum yapabilir adı üstünde.Başkaları herkeseaçık şeylere yorum yapınca dellendiğin için savunman geçersiz