'Survivor 2025 All Star - Gönüllüler' Tanıtımları Yayınlandı! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,963
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GeyXIcGXUAAI8-k

TV8'in sevilen yarışma programı 'Survivor 2025 All Star - Gönüllüler' tanıtımları yayınlandı.

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan'ın üstlendiği ve bu sezon 'All Star - Gönüllüler' konseptiyle ekrana gelmeye hazırlanan sevilen yarışma programı için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Survivor 2025 All Star - Gönüllüler, ilk bölümüyle 1 Ocak Çarşamba 20.00'de TV8'de!

Reyting malzemesi olacak büyük isimler paşa paşa bir sonraki bölümlerde programa dahil olacaktır. Mevcut kadro ile Mart ayını bile göremez bu program.

Aynen 30'a kadar yolu var :A Zaten takımları karıştırmaları iyi olur. 2018'de all stara karşı gönüllüler takımını çıkarmak gibi bir hata yaptılar. Ne olduğunu gördük sonucunda :A

Bu kadro yakında survivor dan eyt ile emekli olur. :A @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi
Macun geçen sene ogesuya yaptığı gibi bu sene de bademe torpil geçecek gibi tanıtımda bile öne çıkarmış :A :A

Bu Göksu elite deki carla ya benziyor yeni sultan onu seçtik :A

Gönüllüler full Bakırköy’den kaçma gibi :F:F @Dosi @cookies @Bully @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @tekin @S.G.A.T.

------

En son 10 yıl önce zeytin iffet kürkle elit gözüktüğünü sanıyordu şimdi Ayşe çıktı :F @Aserat
IMG_2215.jpeg

Hiç ilgimi çekmedi :A
Bu sene ilk kez kazanan biri olsun bari.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
hadi serhat zamanında acun kendisi yerine şeymayı seçti diye kuyruk acısı var, senin neyin var dark :A:A
@serhatt gibi gönül işlerini bahane etmiyorum, direkt zengin düşmanıyım maalesef. :A Ayrıca sürekli aynı kişileri milletin önüne koyması ve yarışmayı kendisinin sunmaması canımı sıkıyor. :A Adam final bölümüne bile gelmiyor artık. 🤨😡

Sigara bile yakmayacağım şoku sana. :F
------

@serhatt gibi gönül işlerini bahane etmiyorum, direkt zengin düşmanıyım maalesef. :A Ayrıca sürekli aynı kişileri milletin önüne koyması ve yarışmayı kendisinin sunmaması canımı sıkıyor. :A Adam final bölümüne bile gelmiyor artık. 🤨😡
İnandın mı o cücüğün dediklerine? :A

Senin sevmediğin nedenlerden ötürü sevmiyorum bende. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx