Aziz çok itici,macun Taner Tolga tarlacı ile Semih in karışımını bulmuş.yarismadan bahsettim, ada hayatlari
Aziz çok itici,macun Taner Tolga tarlacı ile Semih in karışımını bulmuş.yarismadan bahsettim, ada hayatlari
yoo adam davasinda hakliAziz çok itici,macun Taner Tolga tarlacı ile Semih in karışımını bulmuş.
Ne davası ?yoo adam davasinda haklidigerleri gereksiz tavirlar yapiyor ona karsi
yazdigi isim icin üstüne yürüdüler. Önceki mevzularina hakim degilim ama hakli oldugu kesin, en azindan son olayda hakliNe davası ?
Son olay ne ?yazdigi isim icin üstüne yürüdüler. Önceki mevzularina hakim degilim ama hakli oldugu kesin, en azindan son olayda hakli
cümlemin basinda yaziyor isteSon olay ne ?
Boşver açıklaman yetti. Aygır Nefise kolsuz rakibini mağlup etti.cümlemin basinda yaziyor isteo kavga eden kizlarin istedigi ismi yazmadi diye tartisma cikti zaten. Sen izle cözersin yakinda
Nefise, nefis nefis oyun almaya devam ediyor demekBoşver açıklaman yetti. Aygır Nefise kolsuz rakibini mağlup etti.
Asena yı mağlup edebildi mi?Nefise, nefis nefis oyun almaya devam ediyor demek
izlemiyorum düzenli. cok oyun izlemedim. sen izleyip hakim olursun artikAsena yı mağlup edebildi mi?
Nisa nın arkadaşını
Ahahahaha yok artık Perşembe ye belki bakarım.izlemiyorum düzenli. cok oyun izlemedim. sen izleyip hakim olursun artik
Ya senin agzinin tuttuğu ile kulaginin tarttigi bir mi acaba?Leyla ile Mecnun seviyorsun değil mi?
Ya senin agzinin tuttuğu ile kulaginin tarttigi bir mi acaba?
ŞimbilliSerkan kim olum? Erdalim ben. Erdal bakkal. Dünya markası. Ham petrol Erdal bakkaldan alınır. Borsayi ben belirliyorum olum. O beş büyük ailenin buçuğuyum ben.@12.Adam
Biyiklarimla kayak tatili yapmaca... 100-200-100-100-100-200Şimbilli
Twitter’a baktımda Çağla aday olmuş. Diğer tarafta 4 kişi varken elenen o olur gibi @MasacRE
Fatih mavilerden en düşük oy alan olacaktır. Çağla’yı bilmiyorum, performansınıda izlemedim hiç. Fatih ile sonlarda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?