cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,333
- Puanı
- 1,060
Ambalaj mı?Hiç birini tanımadığımız için tabiki önce ambalaja bakacağız ve bu 5 yarışmacınında ambalajı epey sağlam gözüküyor
Ambalaj mı?Hiç birini tanımadığımız için tabiki önce ambalaja bakacağız ve bu 5 yarışmacınında ambalajı epey sağlam gözüküyor
Bu sene için istatistik sayfası bakıyordum. Bunu buldum. Çakma survivor words hesabıÜnlülere gelsinler 😃😃😃
Gerçi Seçkin gidince Gönüllürin kızları zorlanır oldu... Bizde Bayan dudak Buse fosss birde Çağla. Diğerleri iyi.
Barış'ım nerede?Bu sene için istatistik sayfası bakıyordum. Bunu buldum. Çakma survivor words hesabıDediğin gibi kızlarımız iyi gidiyor. Ünlülerin ilk dördü kızlardan oluşuyor
https://twitter.com/x/status/1618349185807572992
Ambalaja bakmam ben.@cokiyitvci gayet yerinde bir cevap 😃
Evet bende buna bakıyorum zaten oda kendini çakma words ilan etmiş🤭🤭🤭🤭Bu sene için istatistik sayfası bakıyordum. Bunu buldum. Çakma survivor words hesabıDediğin gibi kızlarımız iyi gidiyor. Ünlülerin ilk dördü kızlardan oluşuyor
https://twitter.com/x/status/1618349185807572992
Açıkçası yarışma programında, yüreklerini göremeyeceğimiz için ilk @Zeyno dediği gibi ambalaja bakıyor insan.Barış'ım nerede?
Ambalaja bakmam ben.Yüreğe bakarım.
@Emre Ozansoy mu ele geçirdi hesabını. Ne bu Barış sevdasıBarış'ım nerede?
Ambalaja bakmam ben.Yüreğe bakarım.
Evet Kardelen dışında ünlüler ağır basıyor şu an kızlarda. Erkeklerde de gönüllüler iyi.Evet bende buna bakıyorum zaten oda kendini çakma words ilan etmiş🤭🤭🤭🤭
Diğer tarafta Kardelen fena değil.
Nagi'm 1, Barış'ım iki. Yoksa hayatta internetten izlemem bu yarışmayı.@Emre Ozansoy mu ele geçirdi hesabını. Ne bu Barış sevdası
Yürek görürsün tanıdıkça hareketlerini vb.Açıkçası yarışma programında, yüreklerini göremeyeceğimiz için ilk @Zeyno dediği gibi ambalaja bakıyor insan.
Osmancan, Dede, Walison fena değil..@Emre Ozansoy mu ele geçirdi hesabını. Ne bu Barış sevdası
------
Evet Kardelen dışında ünlüler ağır basıyor şu an kızlarda. Erkeklerde de gönüllüler iyi.
Tunga hiç konuşamıyor. Performans vasat. Tiple nereye kadar giderse artık. Diğer saydıkların başarılılar evet.Osmancan, Dede, Walison fena değil..
Tunga balon çıktı bana göre..
@MasacRE Tunga için Poyraz çakması deniyor nette.Osmancan, Dede, Walison fena değil..
Tunga balon çıktı bana göre..
O sene izlememiştim bilmiyorum@MasacRE Tunga için Poyraz çakması deniyor nette.
Girmesi için tüm SMS'lerimi gönderiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?