cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,333
- Puanı
- 1,060
İzleyeceğini önceden söyleseydin gelirdim foruma. Kimse yok diye ben de uğramıyorum buraya@MasacRE survivor açtım. Bakalım ne kadarını anlyacağım. Şuan kavga ediyorlar. Kimseyi tanımadığım için garip geliyor
------
Aaaa Chaby niye yokluk adasında
Biz bu işe yıllarımızı verdik Şerlok beyciğim...Kahinsi Hanım... Benzer tahmin Utku beyciğimden de geldi farklı bir takım ortamlarda.@MasacRE
Dosi Hanım'a neden trip atıyorsun? Madem zaten spoiler yedin.
Başarılı bir tahmin ama bu hafta kolaydı tahmin etmek
Hikaye mi? Sana kalmış artık.
Bu özel mesaj ifşalarından bağımsız olarak, @MasacRE Chaby'ciymişsin canım, doğru mu bu duyduklarım? 🥺🥰
Kicktipp Survivor tahmin yarışması... Var bir hayalimiz.Biz bu işe yıllarımızı verdik Şerlok beyciğim...
------
Başarılı bir tahmin ama bu hafta kolaydı tahmin etmek
Hikaye mi? Sana kalmış artık.
Sırf kaslı diye mi şampiyon olacak?
Sağ alttaki çakma Ogeday damga vurur sezona... ✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻
Chaby'ci değilim ama severim adamı. Hem komik birisi hem de performansı zayıf. O yüzden ilerlemeliBu özel mesaj ifşalarından bağımsız olarak, @MasacRE Chaby'ciymişsin canım, doğru mu bu duyduklarım? 🥺🥰
Kicktipp'e acilen gelmeli bu eklenti...
Ben de bu iki kızı seçmiştim abi. Erkeklerle ilgilenmedim açıkçası
Görsellikte dikkat çekiyor yarışmada.Sırf kaslı diye mi şampiyon olacak?
Ünlülere gelsinler 😃😃😃Chaby'ci değilim ama severim adamı. Hem komik birisi hem de performansı zayıf. O yüzden ilerlemeli
------
Kicktipp'e acilen gelmeli bu eklenti...
------
Ben de bu iki kızı seçmiştim abi. Erkeklerle ilgilenmedim açıkçası
Hiç birini tanımadığımız için tabiki önce ambalaja bakacağız ve bu 5 yarışmacınında ambalajı epey sağlam gözüküyor
@cokiyitvci gayet yerinde bir cevap 😃Hiç birini tanımadığımız için tabiki önce ambalaja bakacağız ve bu 5 yarışmacınında ambalajı epey sağlam gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?