Damien Duff
Süper Favori Üye
exxendeki sihirli annemde çok iyi oynamıştı avakado perisini kılık değiştirmesi müthiş ti sevgi yuvası müdürü güneş müdür kılığına bile girdi
exxendeki sihirli annemde çok iyi oynamıştı avakado perisini kılık değiştirmesi müthiş ti sevgi yuvası müdürü güneş müdür kılığına bile girdi
Sırf yoldaşları üzülsün diye çektiği ihtiyaç kredisini komple Adem'e oy olarak gömen @MEnes ... Yakışmadı be, hiç yakışmadı hem de... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Tolga hangisiuzun olan mı
------
En iyisi bu@MasacRE @Angelica @The_Erinch @Cervantes
https://twitter.com/x/status/1542168770554347522
Yoldaşımız dediğimiz insanın bize bunu yapmasını hiç beklemezdim. Paramparçayım... @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnesSırf yoldaşları üzülsün diye çektiği ihtiyaç kredisini komple Adem'e oy olarak gömen @MEnes ... Yakışmadı be, hiç yakışmadı hem de... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Bizim gücümüzü çok hafife alıyorlar canım yoldaşlarım... @Maskeli Fedai
Marış değil Barış öncelikle.Bu akşam @Angelica teyzem ve baş marışçı @Emre Ozansoy da konuda tam bir savaş
Tolga hangisiuzun olan mı
------
En iyisi bu@MasacRE @Angelica @The_Erinch @Cervantes
https://twitter.com/x/status/1542168770554347522
bence Nisa kazanacak gibi hissim var @Emre OzansoyMarış değil Barış öncelikle.Hak edenin kazanması için bir savaş var o kadar.
Kadın düşmanı değil, cevap vermeyeceğini bildiği için iftira atan, yalan söyleyen birinin kazanmasını istemiyorum.Alkolik'e saygı duy... Hem ayrıca Nisa'ya 10.000 TLlik oy atılması neden seni bu kadar rahatsız ediyor? Kadın düşmanı mısın yoksa? 😡 Bu adamı linçleyin beyler @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE 💪
Canım yoldaşlarım benimle birlikte her zaman... @Maskeli Fedai @Sherlock
Yapma beeeeee çok korktum.Xain... Azdan az, çoktan çok gider... Bu ekibi karşına almak istemezsin, seni biçeriz bak... @Maskeli Fedai
Patlak olduğunuzdan dolayıdır...
İçkini yudumla....Yoldaşımız dediğimiz insanın bize bunu yapmasını hiç beklemezdim. Paramparçayım... @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes
------
Bizim gücümüzü çok hafife alıyorlar canım yoldaşlarım... @Maskeli Fedai
Elenmedi yada şutlanmadı. Kendi bu kurguda daha fazla yer almak istemedi ve çekildi.Onun desteklediği yarışmacı 17. olarak şutlanmış. Bir de elenmedi çekildi diye rüyalar görüyor kendisi. O yüzden düşene bir tekme de ben vurmak istemiyorum@Emre Ozansoy
senaryomu okumayı bıraktığın zaman içimden bir ses keşke @Emre Ozansoy u avakado perisi ziyaret etse dedim @serhatt ı da norveçe yollasın derdimElenmedi yada şutlanmadı. Kendi bu kurguda daha fazla yer almak istemedi ve çekildi.
Düşman mı oldun bize senYapma beeeeee çok korktum.
Patlak olduğunuzdan dolayıdır...
İçkini yudumla....
Survivor'ın Gerçek 17.si şu an oturduğu yerden kudurarak izliyor o mutluluk yeter bizeSurvivor 2022'nin gerçek kazananlar, kudurabilirsiniz.@xemrexxx @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Hayır, gücen dim.Düşman mı oldun bize sen
------
Survivor'ın Gerçek 17.si şu an oturduğu yerden kudurarak izliyor o mutluluk yeter bize
------
Ödül oyunlarında baya sağlam ezmişiz yalnız
Marış değil Barış öncelikle.Hak edenin kazanması için bir savaş var o kadar.
@The_Erinch in divatarı Nisa dediAy resimdeki Tolganın hesabı bu o atmış bu tweti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?