İşte gelirse bunun intikamını alırNagihan ile işi kalmadı artık Acun abimin. 38 yaşına gelmiş 3 kere katılmış yarışmaya zaten yüzü eskidi iyice. Onu bir güzel kullanıp attık çöpe
İşte gelirse bunun intikamını alırNagihan ile işi kalmadı artık Acun abimin. 38 yaşına gelmiş 3 kere katılmış yarışmaya zaten yüzü eskidi iyice. Onu bir güzel kullanıp attık çöpe
Bak bu konuda haklı işte xemreLo 15 yarışmacı destekledin be biri finale çımtj diye laf yapıyon %50şansın vardı zaten
Bugün gelmediyse yarın da gelmez oİşte gelirse bunun intikamını alır
Ayucuk için mahkeme kararı var Türkiye'ye dönmeyecek diyollaBak bu konuda haklı işte xemre@Sherlock
------
Bugün gelmediyse yarın da gelmez oAyı Hikmet de yoktu, ikisi birlikte ne işler karıştırıyorlar acaba
Kütük dostum Adem'in kitlesi çok toksik be sevinmesinler..2017'de açık ara en büyük kitle Adem'de olmasına rağmen kazanamadı zaten karşısındaki anti kitleden dolayı. Burada da yine çok büyük kitlesi ve ona karşı olan çok büyük bir kitle var. Tarih tekerrür edecek inşallah Ogeday'ın başlattığını Nisa tamamlayacak
Yook Reisimi hep baştan beri destekledimLo 15 yarışmacı destekledin be biri finale çımtj diye laf yapıyon %50şansın vardı zaten
Ayılar ülkeye alınmıyor muymuş artıkAyucuk için mahkeme kararı var Türkiye'ye dönmeyecek diyolla
Ayın kadar desteklemedin ama hadi neyse yine de desteklediğin isimler arasındaydı en azındanYook Reisimi hep baştan beri destekledim@MasacRE
Bu yüzden elendik herhaldeAyucuk için mahkeme kararı var Türkiye'ye dönmeyecek diyolla
Yook Reisimi hep baştan beri destekledim@MasacRE
İki mesaj arası 1 dk bu nasıl satış ve dönüş 😱 @MasacRE @Sherlock @12.Adam @dreamy @Angelica @BARON男爵 @The_Erinch @Cervantes @Emre OzansoyBu yüzden elendik herhaldeYoksa Adem-Ayı finali izliyor olurduk..
@Emre Ozansoy ile kütük dostum @Maskeli Fedai nin dönüş hızlarına yetişmekte zorlanıyorumİki mesaj arası 1 dk bu nasıl satış ve dönüş 😱 @MasacRE @Sherlock @12.Adam @dreamy @Angelica @BARON男爵 @The_Erinch @Cervantes @Emre Ozansoy
Kardeşim olanı söylüyoruzİki mesaj arası 1 dk bu nasıl satış ve dönüş 😱 @MasacRE @Sherlock @12.Adam @dreamy @Angelica @BARON男爵 @The_Erinch @Cervantes @Emre Ozansoy
Ayım efsaneydi çünkü..Ayılar ülkeye alınmıyor muymuş artık
------
Ayın kadar desteklemedin ama hadi neyse yine de desteklediğin isimler arasındaydı en azından
Neyse ben uyuyorum Nisa gibi finale kalırım belkiKardeşim olanı söylüyoruzAyı olsaydı Batu yerine Nisa-Ayı-Adem olacaktı işte
------
Ayım efsaneydi çünkü..
Ademin etrafını sarmış korumalar trübinden laf gelmiş galiba @The_Erinch Atakan maç mı teklif etti acabaNagihan mı basmış orayı yoksa@xemrexxx
Sahi o niye yoktu? 😱 Bu arada kavga değilmiş, ne güzel kaos var diye heyecanlanmıştım...Nagihan mı basmış orayı yoksa@xemrexxx
O gelirse olay çıkaracak. Güvenliklere gereken talimati verdik. İçeri sokmuyorlarSahi o niye yoktu? 😱 Bu arada kavga değilmiş, ne güzel kaos var diye heyecanlanmıştım...
Aşiret de devreye girdiyse bu iş tamamdır kütük dostum yarın ŞAMPİYON NİSA BÖLÜKBAŞI yazdıracağız...
Reisimin uykusu bile finallik sen düşün işteNeyse ben uyuyorum Nisa gibi finale kalırım belki
------
Ademin etrafını sarmış korumalar trübinden laf gelmiş galiba @The_Erinch Atakan maç mı teklif etti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?