Bakalım ayşeyi eleyecek mi senşn Reyis
Bakalım ayşeyi eleyecek mi senşn Reyis
Batu'yu da eleyecez..Bakalım ayşeyi eleyecek mi senşn Reyis
Toton açık uyumuşsunBatu'yu da eleyecez..
Sms atarsın artık veletlere öyle elesin demekle olmuyorBu akşam Bademi elesin o veletler..
Ben bir kere hata yapmışlardır dedim ama baktım ısrarla arkadaşı yazıyor. Dedim ne iş hayırdır
Size güvenen yaya kalırBen bir kere hata yapmışlardır dedim ama baktım ısrarla arkadaşı yazıyor. Dedim ne iş hayırdır
@Maskeli Fedai ve @Sherlock beyciğimle birlikte tam kadro reisimizi yarınki büyük finale taşıyacağız...
Ben seni etiketlemistim.Bakmaz msn ? Oh olsun.Geçen @xemrexxx de paylaşmıştı. Sezonun özeti bu anlar oldu. Nagihan'ın koca sezon söylediği tek doğru şey bu olabilir
https://twitter.com/x/status/1526557332259454980------
Ne güzel işte tam şampiyon performansı
------
Bu adam finale alınmamalıİlk All Star'da Merve'nin babası şampiyonluğu kaybettirmişti Merve'ye, bu herif de bizim şampiyonluğumuza engel olabilir
------
Oo şampiyon mu katılmış panoramayaNormalde şampiyon açıklandıktan sonra konuk ederlerdi bu sefer erken davranmışlar demek ki
@Sherlock nerdesin???Sultanlarım be.. Ama bugün Reis'in finale çıkışını izleyecekler.. @MasacRE
Hala eksiksiniz
Forumda değildim sonra gördümZaten görsem de izlemezdim o ayrı
------
Burada eksik olsak ne olur. Bütün Türkiye reisimin yanında. Şimdiden 200 bin twiti geçmiş durumdayız heyt beee
Ekli dosyayı görüntüle 118128
Macunun neden olmadığı belli oldu
Ne alaka
Oha girişe bak@Emre Ozansoy ve @Angelica ordusunun dondurma reisi... Öldü...
@The_Erinch ve Atakan'ı... Öldü...
@Cervantes ve @xemrexxx ekibinin Nagihan'ı... Öldü...
@BARON男爵 ve Ogeday'ı... Öldü...
@Maskeli Fedai ve Ayıboğan Hikmet'i... Ölmekten beter oldu...
@dreamy ve Evrim'i... Öldü...
@Mr.At ve Gökhan Keser'i... Öldü...
@EmreCan ve Mert'i... Öldü...
@DR ve meslektaşı kel doktor... Öldü...
İŞTE REİSİM... NİSA BÖLÜKBAŞI... KARŞINIZDA... ŞAMPİYON OLACAK, OLAMASA DA EVİNE YOLLADIKLARI İLE ADINI TARİHE ALTIN HARFLER İLE KAZIDI...
Ekli dosyayı görüntüle 118129
Finale kalırsa rakibine oy yağdıracağız, hak edenin kazanması için.@Emre Ozansoy ve @Angelica ordusunun dondurma reisi... Öldü...
@The_Erinch ve Atakan'ı... Öldü...
@Cervantes ve @xemrexxx ekibinin Nagihan'ı... Öldü...
@BARON男爵 ve Ogeday'ı... Öldü...
@Maskeli Fedai ve Ayıboğan Hikmet'i... Ölmekten beter oldu...
@dreamy ve Evrim'i... Öldü...
@Mr.At ve Gökhan Keser'i... Öldü...
@EmreCan ve Mert'i... Öldü...
@DR ve meslektaşı kel doktor... Öldü...
İŞTE REİSİM... NİSA BÖLÜKBAŞI... KARŞINIZDA... ŞAMPİYON OLACAK, OLAMASA DA EVİNE YOLLADIKLARI İLE ADINI TARİHE ALTIN HARFLER İLE KAZIDI...
Ekli dosyayı görüntüle 118129
Bunu onlar istedi Utku beyciğim.
Dış mihraklara karşı 2020 ekibi olarak birlik olmalıyız.Finale kalırsa rakibine oy yağdıracağız, hak edenin kazanması için.
Sihirli annemin senaristi öldü nisada o dizide oynadı sistem bozulabilir o yüzden bende Nisa şampiyon olabilir exxendeki sihirli annemin finali çöktüBunu onlar istedi Utku beyciğim.
Dış mihraklara karşı 2020 ekibi olarak birlik olmalıyız.
Bizimkiler Ayşeye oy atıyor Nisa elensin diyeFinale kalırsa rakibine oy yağdıracağız, hak edenin kazanması için.
Tam size yakışır bir giriş olmuş Şerlok beyciğim tebrik ederimBunu onlar istedi Utku beyciğim.
Dış mihraklara karşı 2020 ekibi olarak birlik olmalıyız.
Parayı bulmuş işte sms le ilgilenmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?