Buna elenerek, Kendi sezonunda 20 kişi içinde 16.olmuştuOlmaz mı 🤭🤭
Buna elenerek, Kendi sezonunda 20 kişi içinde 16.olmuştuOlmaz mı 🤭🤭
Sen de ölümüne savunuyordun kuduruk teyze
------
Atakan ın pili bitti yarın hem genelde hem Bireyselde geçeriz divatarı@Cervantes @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @BARON男爵 @The_Erinch @12.Adam
https://twitter.com/x/status/1536443234347585541
İnanmamTamam da benim hesabım değil o
İnanmam
Oooo işte cia nın gizli ağlarıİnanma ana hesabımdan başka 2 hesabım daha var gösterebilirim
Tek yanlış hareketiSema, Furkan Dede ve Hanzade'yi bombardımana tutmuş.Birde Ayşe bir ara yarışmadan çekilmeye karar vermiş, Sema konuşup geri vazgeçirmiş. Keşke ikna etmeseymiş.
Sen de Furkan gibi R yaptın ablaÖnce sakat değil diyorsunuz adama. Sonra da sakatlığı ciddi niye oynuyor diyorsunuz
------
Oyuna göre değişir o ya, atışlar falan kime bakıyorsa onlar kazanır
Fenerbahçe Efes maçına bakıyordum laaa
Burağın twitlerine bayılıyorum
------
Tabii ne sandın
İnanma ana hesabımdan başka 2 hesabım daha var gösterebilirim
Kalemimizi kırmışlar @MasacREBerkanın durduk yere dokunulmaz olması hayrı alamet değil aynı 2018 Turabi senaryosu gibi duruyor
Herkese geçiriyor storylerde çok eğlenceliSema, Furkan Dede ve Hanzade'yi bombardımana tutmuş.Birde Ayşe bir ara yarışmadan çekilmeye karar vermiş, Sema konuşup geri vazgeçirmiş. Keşke ikna etmeseymiş.
Bütün bu haberleri nasıl öğrendin ?Sema, Furkan Dede ve Hanzade'yi bombardımana tutmuş.Birde Ayşe bir ara yarışmadan çekilmeye karar vermiş, Sema konuşup geri vazgeçirmiş. Keşke ikna etmeseymiş.
Bkfc teyzemBu hesap kim la beni engellemiş twiiterde
Sen şimdi önemli bir fanfinikon figurüsün ünlüsün normaldirTanımam etmem engellemiş beni delimi ne
Şaşırdık mı gençler 🤭🤭🤭 @Zeyno @Emre Ozansoy
Başladı dokunulmazlık
------
@The_Erinch e çok sms parası lazım
https://twitter.com/x/status/1536763975626547202
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?