TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Batuhan en çok dokunulmazlık aldığı halde erkeklerde en altta olması ayrı bir ironidir. @xemrexxx @BARON男爵 @MasacRE @dosimosi @Cervantes

https://twitter.com/x/status/1528114695261110272

Evet ama yinede rakipleri daha güçlü olacaktı kötü bir takımda en iyi olmak iyi bir takımda en iyi olmaktan çok daha kolay mesela Premier League'de ilk 4e girmek ve Bundesliga'da ilk 4e girmek aynı değil

Anıl a karşı %72 ye %28. Diğerlerinden ya daha iyi ya da çok yakın oranları o yüzden ben de anlamadım

Reactions: Dosi and The_Erinch
Kalibiyetli, hırslı ve çok genç bu artılarını zaman zaman kullanıyor, sonunda bireysele döndüğünde ortaya çıkacak herşey dediğin gibi.. Sıradan bir sezonda Ayşeye elenerek 7. Oldu ama bakalım Allstar da ne yapacak göreceğiz. Açıkçası %49 um kendisine, Atakan ile iyi anlaşıyorlar birde ilk takımlar karıştığında yalnız kalmıştı ama şimdi durumu daha iyi çünkü merve ve Barış gitti.

Reactions: Dosi
o elenme kismi o hafta Ayse ve Aleyna arasinda tartismalar vs rekabet vardi, harcandi bir nevi yani. Suana kadar olan bir cok elenmelerin gercekci oldugunu düsünmememiz gibi

Reactions: The_Erinch
o elenme kismi o hafta Ayse ve Aleyna arasinda tartismalar vs rekabet vardi, harcandi bir nevi yani. Suana kadar olan bir cok elenmelerin gercekci oldugunu düsünmememiz gibi
Nesi gerçek ki bu yarışmanın 😂😂😂😂 Eğleniyorum, kafa Dağıtıyorum.. En azından ben öyle yapıyorum 😁😁

Reactions: Dosi

Nesi gerçek ki bu yarışmanın 😂😂😂😂 Eğleniyorum, kafa Dağıtıyorum.. En azından ben öyle yapıyorum 😁😁
Kuz o değil de badem yarışamıyor gibi. 3. Ve 4.dokunulmazlık ünlülerin olursa batuş ve güdümlü füzeye helal olsun 2 şampi+yalako Berkan +ayucuk hikmetin içinden geçtiler demektir 2 kişi

@Cervantes @BARON男爵 @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @12.Adam @Alos

Bunlar da aynı @dosimosi @serhatt @Zeyno @Angelica cadılar gibi kavga etmeden duramıyorlar

Bu kim diye soran Melek abla galiba, profiline Mağdur Marış'ı çok seviyor yazmış çünkü.
@Angelica

Yok kıyamaz ablam bana, oklava ile ancak mantı açar bana.
@Angelica

Neyse mantı kalsın, sen Marış'a dolma yapma abla en iyisi, yanında da dondurma sever o.
@Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 117505

Yorgunum size laf yetiştiremicemm
------

Yorgunum saldıramam