Anıl son 4'e kesin kalır ama Batuhan'ın kalması imkansız.Kudur
------
Bu all star çok değişik
Anıl son 4'e kesin kalır ama Batuhan'ın kalması imkansız.Kudur
------
Bu all star çok değişik
Ne mana be 😱 batuş , Anıl ve sema hiç aday olmadı fanları yeterince sms parası toplamıştır, sema nın fanı az o erken gidebilir 9-10.olabilir diğer 2 si son 6 da kesinAnıl son 4'e kesin kalır ama Batuhan'ın kalması imkansız.
Önceki sezonundan bahsetmiyorum ki ben, bu sezon son 4'e kaldı Anıl. Benim ekranımda finalistler görünüyor, siz boşa takip ediyorsunuz yarışmayıGökhan ve Barış da finalisttiYasin de 3.olmuştu
Anladık Batuhan fanısın ama bu kadar da kör olma be fanlıktanNe mana be 😱 batuş , Anıl ve sema hiç aday olmadı fanları yeterince sms parası toplamıştır, sema nın fanı az o erken gidebilir 9-10.olabilir diğer 2 si son 6 da kesin
Onları kendi hallerine bırak Şerlok beyciğimBu iki adaşın durumunu hiç iyi görmedim Utku beyciğim, hayal aleminde yaşamaya başlamışlar birlikte.@MasacRE
@Angelica yı solladın 😱Önceki sezonundan bahsetmiyorum ki ben, bu sezon son 4'e kaldı Anıl. Benim ekranımda finalistler görünüyor, siz boşa takip ediyorsunuz yarışmayı
Güçlü potadan kasıt neAnladık Batuhan fanısın ama bu kadar da kör olma be fanlıktanBatuhan çıktığı ilk güçlü potada yolcu olur
Yata yata 17.oldu barış yarışsa teyzem dediğimi yapardı@Angelica ne anlar, ona kalsa Barış şampiyondu bu sezon
Nisa - Ayşe - BatuhanGüçlü potadan kasıt ne
Ayrıca şampilik sıralamam
Nagi
Batuş
Anıl
------
Yata yata 17.oldu barış yarışsa teyzem dediğimi yapardı
Yarışınca da kaybediyordu zaten, yarışsa daha da erken elenirdiGüçlü potadan kasıt ne
Ayrıca şampilik sıralamam
Nagi
Batuş
Anıl
------
Yata yata 17.oldu barış yarışsa teyzem dediğimi yapardı
SanmamNisa - Ayşe - Batuhan
Böyle bir potada giden Batuhan olur, yine iki kızın arasında elenir
Yeter ki oyuna çıksın @Angelica teyzem aştım günlerini organize edip oyları toplardıYarışınca da kaybediyordu zaten, yarışsa daha da erken elenirdi
Evrimin Nisadan daha fazla dokunulmazlık kazandığı gerçeği...surviwords ün hesabına göre şu ana kadarki performans 1.cilik sayıları kaslı ablalarım şov yapmışSeda ablamı da harcamış nankörler .ss @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @12.Adam @Alos @dosimosi @Cervantes @BARON男爵
Ekli dosyayı görüntüle 117490
Güle güle...
Bu iki mesaj da benim için yok hükmündedir.. @Sherlock2 tane çok doğru tespitler içeren mesaj gelmiş burada... Kendisi ile ilgili kararımız kesin olup o şahsa bundan sonra oluşumumuzda yer vermeyeceğimizi söylemiştik... Kendisi artık bizim için yok hükmünde....
İsabet olmuş gerçekten de...
Batuhan %50 ile oynayarak bu kadar çok dokunulmaz oluyorsa ünlü erkeklerin ne kadar kötü olduğunu göstergesi ve aynı batuhan gönüllülerde olsaydı en fazla 10-15 arası giderdi yani kısacası bu rakamlar gerçeği yansıtmıyorsurviwords ün hesabına göre şu ana kadarki performans 1.cilik sayıları kaslı ablalarım şov yapmışSeda ablamı da harcamış nankörler .ss @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @12.Adam @Alos @dosimosi @Cervantes @BARON男爵
Ekli dosyayı görüntüle 117490
yalniz Batuhan mavilerde olsaydi en basindan beri gücsüz olan unlü takimindan daha fazla oyun alip basari orani yüksek olurdu, Berkan örnegi gibi.Batuhan %50 ile oynayarak bu kadar çok dokunulmaz oluyorsa ünlü erkeklerin ne kadar kötü olduğunu göstergesi ve aynı batuhan gönüllülerde olsaydı en çok 10-15 arası giderdi yani kısacası bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor
Evet ama yinede rakipleri daha güçlü olacaktı kötü bir takımda en iyi olmak iyi bir takımda en iyi olmaktan çok daha kolay mesela Premier League'de ilk 4e girmek ve Bundesliga'da ilk 4e girmek aynı değilyalniz Batuhan mavilerde olsaydi en basindan beri gücsüz olan unlü takimindan daha fazla oyun alip basari orani yüksek olurdu, Berkan örnegi gibi.
Batuhan en çok dokunulmazlık aldığı halde erkeklerde en altta olması ayrı bir ironidir. @xemrexxx @BARON男爵 @MasacRE @dosimosi @Cervantes
https://twitter.com/x/status/1528114695261110272
Seda'nin örnek olarak hep zayiflarla istatik kasip sonrasindada güclü isimlerle yarisinca perfrmansinin dip oldugu gördük, o yüzden bu istatikler ve fikirler yaniltici oluyor. Birebir performanslarda az cok birseyler belli olur.Evet ama yinede rakipleri daha güçlü olacaktı kötü bir takımda en iyi olmak iyi bir takımda en iyi olmaktan çok daha kolay mesela Premier League'de ilk 4e girmek ve Bundesliga'da ilk 4e girmek aynı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?